שלום
לפני שבועים טעיתי בדרך באזור הרצליה....התקשרתי לידיד שיבוא לחלץ אותי....ניידת עצרה אותי יצא שוטרת ומתנדב שצעקו עלי והתנהגו אלי בצורה פוגעת...במשך יותר משעה וחצי המתנדב יוצא מהניידת ורב עם ידיד שלי וחוזר וצועק לכולם תביאו רשיון תקבל דוח ....אחרי שעה וחצי הוא מביא לי דוח רק שהדוח נפל לו על הרצפה הוא אומר לי תרימי ומחייך ....באתי לשאול אותם בניידת על מה עצרתם אותי התשובה הייתה תעופי מפה ....תתרחקי מהניידת . בדוח לא ממש מבינים מה שהוא רשם מה שכן רשום גשום וסוער לא היה גשום ולא היה סוער . בדברי הוא רשם דברים אחרים....דומים לטובתו כמובן ומה שמפריע לי זה שאין לי דוחות 15 שנה ....וזה דוח סתם של 500 שח ו4 נקודות וללכת עכשיו למשפט זה יום עבודה ואני גרה בחיפה.....אני מאוד עצובה וכועסת.....שעה וחצי בקור ודוח שלא מגיע לי. והתנהגות פוגעת על ידי שוטרת ומתנדב... עצרו אותי ב12 בלילה ונשארתי שם עד 2 בלילה ....וחזרתי הביתה
שלום לשואלת,
בלי קשר לשאלת ביצוע העבירה, במידה ואת מרגישה פגועה ומושפלת את יכולה להגיש תלונה כנגדם. [את פרטיהם את מוצאת על גבי הדו"ח].
עוד ביכולתך לעשות זה לבקש את המרת הדו"ח באזהרה, לדבריך לא קיבלת דו"ח מזה כ-15 שנה ולכן את עומדת בקריטריונים להמרה באזהרה.
תפני במכתב למפנ"א( מרכז פניות הנהגים הארצי של משטרת ישראל
טלפון: 9666* כתובת: ת.ד. 120 פתח – תקווה, מיקוד 49100).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
ניתן להמר את הדוח באזהרה וזה אומר שאני מודה שעשיתי את העברה ואם הם לא יעשו זאת אז האמת לא ממש תצא לאור וזה סיכון .......למרות שאני בטוחה לפי מה שקרה שבבית משפט הדוח הזה נופל .
שוב שלום,
1 - נכון, חלק אינטגראלי מהמרה זה הודיה בביצוע העבירה וחרטה.
2 - רק ה... בטוח.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
אני אישית ללא ממש מתכוונת לשתוק לשוטר החצוף ולא בגלל הכסף .... בגלל שהוא במשך שעה וחצי יושב בניידת ומסתכל עלי ...ובסוף נותן לי דוח בגלל ידיד שלי...ובסוף הוא זרק את הדוח על הרצפה ואמר לי תרימי ..... ושואל אותי שאלות כמו מה את עושה בהרצליה לאן את הולכת......לאיפה את הולכת....אמרתי לו יש לי פייסבוק מןכנה לאשר אותך חחח בקיצור בסוף נספר לך את הסוף של הסיפור....
ותודה רבה דורון על הזמן שאתה מקדיש לנו....יום טוב שפע וים של הצלחה.........
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר