בתחילת אוקטובר אני ובן זוגי ישנו בחוף הים,שתינו אלכוהל בלילה אכלנו בשר ולקראת 3 הלכנו לישון,ב8 בבוקר בן זוגי עלה על ההגה בכדי לקנות דבר מה ..ביציאה מהחוף עצר אותו שוטר
ראה שהוא מדבר לעניין הולך על קו ישר ונוגע באף כל הבדיקות שעושים... הוא טען שיש לו ריח ולכן ביקש ממנו לעשות בדיקת ינשוף הבדיקה הראתה 510
אני יודעת שהכמות היא גבוהה ,אבל הוא ישן לפני כן ולא הרגיש בתחושת אלכוהל..."סטלה"
הוא נהג משאית ובחיים לא היה מסכן את עבודתו ולא עולה על ההגה במצב לא כשיר...
בדוחות של השוטר יש סתירות רשום בדוח אחד שהוא ישן ב5 בדוח אחד רשום שהוא לא ישן בקיצור השוטר עשה ממש בלבול שם רק בתגובת הנהג רשום אמת...
התביעה דורשת בעיסקת טיעון שלילה של 15 חודשים(14 בלי המנהלי)
השאלה שלי 1. האם אין איזה שהיא התחשבות שהנהג ישן לפני והיה צלול בדעתו? אי אפשר לנסות לשכנע שרק בשעות העבודה 5 בבוקר לדוגמא עד 4 בצוהריים הוא יוכל לנהוג?
(אנחנו מיוצגים ע"י עורך דין אבל בדיון התובעת אמרה שאין מה לדבר עם התביעה אם אין ראיות חדשות ...
2. כדאי לגשת למשפט ?
רוניתוש שלום,
על מנת לתת ייעוץ מתאים ומדויק עלי לראות את חומר הראיות.
באופן כללי מה שאת מבקשת נקרא "סיווג פסילה" לעיתים ביהמ"ש נעתר לבקשת נהג אך רק בנסיבות מסוימות.
בכל משפט יש סיכון וסיכוי ועפ"י חומר הראיות ניתן לנסות לאמוד זאת מראש (למרות שאת התוצאה קובע השופט).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר