1. בשנת 2002 שילמתי בעיריית טבריה את כל דוחות החניה שהיו על שמי ועל שם בעלי עד לאותו רגע במסגרת מבצע שיטרית. מחובתה של העירייה היה להציג בפנינו את סך כל קרן הדו"חות במאגר שלה.
2. בשנת 2003 קיבלתי רשימת דוחות על שם בעלי בין היתר משנים שלפני 2002. על אף פניותיי החוזרות ונישנות, לא קיבלתי הוכחות למשלוח הודעות בדואר רשום, אלא רק את פלט המחשב של העירייה.
3. בשנת 2008 קיבלתי לראשונה הודעה מעו"ד על רשימת דוחות על שמי.
אציין שמשנת 1998 אין שום רכב שהוא על שמי. כמובן שהעירייה שוב - לא יכלה להמציא את אישורי המשלוח בדואר רשום.
4. יתרה מכל זאת - ידוע לי שלפקח שנותן דוחות חנייה צריכה להיות תעודת הסמכה לכך, והוא חייב להיות עובד ישיר של העירייה ולא ע"י חב' כח אדם או החברה הכלכלית, כפי שהיה נהוג באותן השנים בטבריה, ען זאת סיבה נוספת לביטול הדו"חות.
העירייה מתכחשת לי ואינה משחררת את האישורים שצריכה להראות בדואר רשום, מצד שני ב"כ עו"ד סנדרוביץ עושה לי עיקולים על חשבון הבנק, ואף שלח מעקלים אלי הביתה.
בעירייה אין עם מי לדבר, מה אני יכולה לעשות ??????!!!!!
בבקשה ייעוץ דחוף !!!!!!
אורלי שלום,
סמכות בית משפט נקבעת לפי הסעד אותו את דורשת.
אם את טוענת להתיישנות או לטענה "כבר הורשעתי" (כי שילמת את הדוחות עוד לפני 2002 עליך להגיש בקשה לבית משפט לעניינים מקומיים(בשבתו בעניינים פליליים).
אם את דורשת פיצוי כספי בגין התרשלות העייריה או הפרת חוזה (אולי חתמת על הסכם למחיקת חובות ב-2002), אזי עליך להגיש תביעה לבית משפט אזרחי(לפי הסכום זה יהיה כפי הנראה בערכאת "שלום").
בכל אופן עליך לקבל ליווי משפטי של עו"ד שעוסק בתחום של "גביה והוצאה לפועל" הם בדר"כ מבינים גם בתחום זה.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר