נסעתי בשכונה ורכב משטרה טוען שחלף מולי והייתי ללא חגורה - אין הדבר נכון
שעת "העבירה" היתה 19 בערב לערך שעת ערב . ישנם הרבה מאוד סטירות במה שקרה 1. שהרכב משטרה חלף מולי - לא נכון , "מיקום" העבירה אינו תואם + שעת העבירה שנרשמה - היית בכלל בסופר , נאמר לשוטר שהוא שוגה ואז טען שאני אומר לו שהוא שקרן . ציינתי בפניו שלא נאמרה מילה כזאת ושאני מתנצל אך הדבר אינו נכון לא בוצעה שום עבירה ... רשם דוח מאוד לא ברור וביקשתי ממנו שיצצין זאת אמר לי שזה לא חשוב "לך" חשוב שאני (השוטר) יבין . אמר לי שאם הייתי מודה באשמה היה מבטל אך לא בוצעה שום עבירה על מה אודה ?
הרכב המשטרתי היה במרחק של 80 מטר לערך בירידה ממני ...... ואיך הספיק לחלוף על פני + להסתובב בכיכר ואחרי כפרק זמן של 30 שניות לאגיד לי לעצור בצד ? מה אפשר לעשות בנידון ?
טל שלום,
פשוט להעלות את הטיעונים שהעלת בשאלתך , בבקשה שתכתוב למפנ״א (בקשה לביטול הדו״ח).-יש לך 30 ימים לבקש זאת.
במידה והיו ברכב עדים והבקשה לא תתקבל אתה רשאי תוך 30 ימים מקבלת התשובה השלילית לבקש להישפט.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד,
דורון ויגלר, עו״ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר