שלום,
ברשותי חניה פרטית אשר רשומה בטאבו בבניין שבו אני גרה.
אנשים שבאים לבקר חברים, משפחה בבניין נוהגים לחנות בה וכתוצאה מכך אין לי אפשרות לחנות את ריכבי. כמה וכמה פעמים חסמתי את הרכב החוסם אבל הפיתרון הזה לא עוזר, אתמול בשעה 21:30 הגעתי ושוב רכב חונה בחניה שלי, חיכתי למטה במשך חצי שעה, צפרתי וכלום. עברה ניידת עצרתי אותה ושאלתי מה לעשות, הם אמרו שאין להם אפשרות לעזור לי דבר שניראה לי ממש לא הגיוני שאין שום גוף במדינת ישראל אשר יכול לעזור לאדם שרכש דירה עם חנייה. לאחר חצי שעה סוף סוף בעלת הרכב באה להזיז את הרכב, ניגשתי אליה וביקשתי ממנה לא לחנות בחניה שלי בשנית, בעלת הרכב החלה לקלל אותי ולהקים מהומה רבה הכוללת איומים על כך שהיא תדאג לגרום לי נזק ברכוש. מה אני אמורה לעשות עם תופעה כזאת ?
שרית שלום,
אחד הפתרונות המעשיים לגרום לרכב לא רצוי להחנות הוא לחסום את מקום החנייה הפרטית באמצעות שרשרת, עמוד מחסום מתקפל וכיוצ"ב.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר