שלום לך דורון,נראה שצרות באות הן באות בצרורות עקב פניה נוספת אליך בנושא רמזור אדום +מצלמה לפני שבועיים עם ריבית פיגורים ועוד..כעת באחד הערבים המאוחרים אחרי עבודה ,החלטתי לצערי שאני גולשת /עוצרת בעצור למרות שתמיד אני עוצרת לחלוטין.,כמובן ניידת משטרה חיכתה לי בפינה וביקשה רשיונות רכב ושלי,לאחר זמן השתאות של השוטר וכתיבה חזר עם ניסוח בעל פה של:
"לא עצרת בעצור ,אנחנו נבדוק עם אין לך הרשעות קודמות נבטל את זה"
---איך אני בודקת שאין לי הרשעות קודמות? ,לעניות דעתי אין לי שום דבר כבר חמש +שנים אחורה לדעתי ,אבל אני כבר חוששת.
10 הנקודות מן הרמזור האדום רשומות על שם אבי מפני הרכב רשום על שמו ,אבל הוא רוצה שאני העביר אותן עליי.
---מהו פרק הזמן שאני צריכה לקסוס ציפורניים עד שחלילה אני אקבל את הדוח?,ולחשוש ממצבור הנקודות שמופנות עליי של העבירה הזו ושל הרמזור יחדיו דבר שעלול לסכן לי את הרישיון.
סליחה על הטרדה של כל שאלות העבריינות בשגגה האחרונות שאני מציפה בעת האחרונה.
בתודה מראש
יפעת
יפעת שלום,
1- על מנת לבדוק את הרישום התעבורתי שלך (הרשעות קודמות) את יכולה לגשת ללשכת תביעות תעבורה הקרובה למקום מגורייך ולבקש העתק (צריך לשלם בולי הכנסה). אגב, השוטר בשטח יכול היה לבדוק זאת.
2-לעניין הסבת הדו"ח מאביך אליך, עפ"י החוק ניתן לעשות זאת במסגרת 90 הימים מיום קבלת הדו"ח. אם עברו 90 ימים אביך כבר הורשע וכדי להסב הוא צריך להגיש בקשה מיוחדת לביהמ"ש שכותרתה "בקשה להארכת מועד להישפט" ורק אם תתקבל בקשתו ניתן יהיה להסב את הדו"ח על שמך.
3- לעניין הצפייה לקבלת הדו"ח על פי הקבוע בחוק זו עבירה מסוג עוון וההתיישנות של העבירה היא כעבור 5 שנים. במילים אחרות אתיכולה לקבל את הדו"ח בחמש השנים הקרובות (אך הדבר נדיר, במידה ולא תקבלי דו"ח בחודשים הקרובים, כפי הנראה ויתרו לך).
לכל להבהרה או ייעוץ ספציפי את יכולה לפנות אלי ישירות [משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר