שלום :)
ישנו מקום בגבעתיים ברחוב ילדי טהרן שאני חונה שם באופן קבוע, המקום הוא כמו מגרש חניה קטן שמחולק לאזורים של כחול לבן ואפור, מעולם לא חניתי בכחול לבן אלא רק באפור (במידה והיה). באתי היום לרכב ולהפתעתי קיבלתי 100 ש"ח קנס אך אני לא רואה שום סיבה לכך! בקנס רשום "העמדת/החנית את רכבך הנ"ל במקום חניה מסודר, מבלי ששילמת אגרת הסדר חניה כאמור בחוק העזר"
ממש לא בעיה בישבילי לשלם את הקנס אך אני לא מוכנה בישביל העיקרון! אודה לעזרההה :)
יפעת שלום,
ראשית עלי להבהיר כי רבים הנהגים ה"נופלים בפח" של אבני שפה הצבועות בצבע אפור.
אפרט, החנייה במקביל לאבני השפה האפורות אכן מותרת ובתנאי (כאן הדגש) שאין תמרור בתחילת הקטע המורה על איזור חנייה מוסדר.[ואז העירייה אינה חייבת לסמן את אבני השפה בצבע כחול-לבן].
אי לכך, אמליץ לך לגשת למקום ולראות האם הוצב תמרור בתחילתו של הקטע ...במידה והוצב הדו"ח ניתן כדין במידה ואין תמרור יש לך סיבה טובה לבקש את ביטול הדו"ח (תוך 30 ימים בצירוף תמונה אם ניתן).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר