שלום, אני קיבלתי לפני כחצי שנה הודעה מהמרכז לגביית קנסות על דו"ח משנת 2000 על מצלמת מהירות בסך 630 ש"ח. רשמתי להם מכתב שאני לא יכול לאשר או להכיחש ולכן אני אשלם את הקנס רק אבקש להוריד לי את התוספת פיגורים. הם אמרו לי שאני צריך לפנות למפנ"א וכך עשיתי. במפנ"א קיבלו את בקשתי ושלחו לי ברירת קנס בסך 270. שילמתי את הקנס מהר וחשבתי שנגמר הסיפור.
לפני כמה ימים קיבלתי הודעה על עיקול הרכב מהמרכז לגביית קנסות. התקשרתי אליהם והם שוב הפנו אותי למפנ"א ושלחתי לשני המוסדות הוכחות על הכל. מה אתה מציע לי לעשות? לשלם את הדו"ח שבינתיים עלה ל 700 ש"ח או לחכות לטיפול שלהם? הם טוענים שאחרי ששלחתי את המכתב אני צריך לחכות בסבלנות להחלטה שלהם. העניין שהרכב שלי מעוקל ויכולים כל יום לדפוק לי בדלת ולעקל את הרכב.
אבישי שלום,
להערכתי מאחר וקבלת דו״ח חדש בו עודכן הסכום ללא תוספת הפיגורים ושלמת אותו, עליך לשלוח את העתק הדו״ח המשולם למרכז לגביית קנסות והם ידאגו להסרת העיקול.
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לשלם את הדו״ח הקודם כעת.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר