שלום,
הנני נהג מונית 13 שנה שעובד בתחנה מסודרת ובנוסף עובד בתור קבלן משנה בכמה משרדים המסופחים לנתב"ג מתוך 13 שנות עבודה 8 שנים הנני עובד בנתב"ג עם המשרדים הללו לאחר שנוצר ויקוח עם אשתו של אחד הפקחים שהיא פקחית גם כן נוצר התגלעות מתיימרת ביני לבין חברה הקבלנית של הפיקוח שמועסקת ע"י הרשות
מאז לא מפסיקים להטריד אותי בכל פעם שאני נרשם בתור נהג מוזמן כגון הצקות ושאלות עיקובים ומעקבים התערבות משטרתית וכו' כל פעם הלקוחות שלי צריכים להתוודאות בפני הפקחים ,שזה פגע מאוד במוניטין שלי לאורך שנים הללו ,הוזמנתי לכמה שימועים ובכל פעם הוכחתי להם את צדקתי התחלתי כבר להחתים את לקוחותיי על הנסיעות שביצעתי עבורם היו גם פעמים שלא נתנו לי להרשם ע"פי חוק והסתכנתי בכך כשיצאתי ללא אישור מנהל נתב"ג ,האם ניתן לתבוע את הרשות על פגיעה במוניטין ,על בזבוז שעות עבודה (שימועים ועיקובים) ועל עגמת נפש שניגרמת לי?
תודה מראש
שי שלום,
זהו נושא מורכב שקשור להסדרים שנקבעו בתחום נתב"ג לעניין הסעות נוסעים בשכר.
הכל מוסדר ב"כללי רשות שדות התעופה (הסעת נוסעים במוניות מנמל התעופה בן-גוריון), התשמ"ג - 1983".
במידה והרשות פעלה בשרירות ובמשוא פנים ולא לי הכללים שנקבעו וניתן יהיה להוכיח זאת בהחלט ניתן לפנות לערכאה משפטית בתביעה(כספית-נזיקית), או על עצם התנהלותם של המפקחים/סדרנים/מנהל בדרך של עתירה מנהלית.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר