כבעל חניון למורשים בלבד בבניין פרטי אנו נתקלים בבעיה שכל מי שרוצה להחנות בחניון משכפל את שלט הכניסה ויכול להכנס לחניון ולהחנות .
אנו מדביקים על הרכבים מדבקות אזהרה (לא פשוט הוריד אותן) אך זה לא מונע מרכבים רבים להחנות ולפעמים גם לחסום נתיב אחד .
אנו חושבים על סינדול הרכבים שאינם מורשים להכנס . האם מותר לנו לעשות זאת ?
יפה שלום,
במידה ואכן מדובר בחניון פרטי ואתם בטוחים כי הרכב החונה נכנס שלא כדין לדעתי אין מניעה להפעיל סנקציה של סינדול, אלא שעליכם לפרסם זאת באמצעות שלט בכניסה לחניון.
לנוחיותך ציטוט מתוך שלט חניון אונ' חיפה :"ידוע לי כי כל חניה בניגוד לעיל או כל עברה על חוקי התנועה והתמרור בקמפוס תהווה הפרה של התנאים בגינם ניתן לי תו החניה. ידוע לי ואני מסכים/ה לכך כי הפרה כאמור תאפשר לאוניברסיטה, מבלי לגרוע בסעיף 6 לעיל, לנקוט בכל אחד מהצעדים הבאים בהתאם לשיקול דעתה: הטלת קנס, סינדול הרכב וחיוב בהוצאות הסינדול, שלילת תו החניה ו/או העמדה לדין משמעתי. גובה הקנס במהלך שנת הלימודים הנוכחית יעמוד על 100 ₪ ואני מסכים/ה לכך שבאם יינתן לי ולא ישולם העבירה תגרור אחריה שלילת התו".
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר