הגעתי בערב הבית וחניתי ברחו ליד הבית אך חל שינוי בתימרורים. לקחו תמרור מצד שמאל של הרחוב והעבירו אותו לצד ימין. ראשית, אי אפשר לראות את התימרור מהכביב, שנית לא היה גם שום סין על הריצפה כדי לדעת שחל שינוי ועתה חניה זו שייכת לנכים. בנוסף, על שלט שאותו כבר ראיתי לאחר שרכב נגרר (הלכתי במיוחד לראות האם זה קיים או לא) היה כתוב "3 מ"ח" , כאשר שלט עמד בצד שמאל היה באמת 3 מקורות חניה לחנים גם מסומנים על הריצפה, בצד משאול יש מקום ל2 רכבים ככול היותר ופירוש יכול להיות אולי 3 מטרים לחניה? נתתי נימוקים אלה לערייה אך בכל זאת לא קיבלתי דחיה. באותו לילה גרר עבד עד 2.5 בלילה בלי הפסקה ומאזי לא רואים את הגרר, נראה לי שעריית תל אביב פשוט הגיעה ליעדה בתקציב ואני ועוד כמה נפולו לזה. זה לא עוגן! אני גרה באותו מקום 17 שנה תמיד שלט היה בצד שמאל ואני בטוחה (רק לא יודעת איך להוכיח את זה) שהעבירו שלט אם לא באותו יום אזי ביום לפני. ועוד שמו אותו כך שלא ניתן לראות!!! אני רוצה להישפט וצריכה העצה האם כדאי? אולי גם שופטים לצד של תקציב של עירייה? אם שופט מחליט שבכל זאת אני צריכה לשלם קנס מהן הוצאות משפט יכולות להיות?
תודה מראש על העזרה
אנה שלום,
שתי עצות לי אליך: האחת, גשי וצלמי את התמרור כך שייקל לשופט לראות שלא ניתן להבחין בתוכן התמרור(מוסתר, דהוי וכיוצ"ב), שנית, גשי לעירייה ובקשי את פרוטוקול וועדת תנועה שאישרה את התמרור(את מקום ואופן הצבתו).
במשפט פלילי אין הוצאות גם אם תורשיעי....עם זאת יתכן כי גובה הקנס יהיה גבוה יותר.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר