לפני מספר חודשים נעצרתי לבדיקת אלכוהול ביציאה מבילוי. נבדקתי בבלון נשיפה ויצא ששתיתי (שתיתי במהלך הערב רק בקבוק בירה) למרות זאת יצא ירוק בבדיקה נתבקשתי לעשות בדיקת מאפיינים ועשיתי. השוטרת ביקשה ממני להתלוות לעשות בדיקת ינשוף הלכתי עימם הבדיקה לא הצליחה נכשלה 9 פעמים משום מה לקחו אותי לתחנת משטרה ורצו לעשות לי בדיקת דם בתחנה. לא הסכמתי ואמרתי שאם הם רוצים אין לי בעיה לעשות בבית חולים. הם לא הסכימו. ורשמו שסירבתי. זימנו אותי לאחר יומיים לשימוע בשימוע לקחו לי את הרשיון ל-30 יום. יום למחרת הגשתי ערעור ונקבע לי תאריך של כשבוע לאחר מכן לדיון בדיון השופטת החליטה להחזיר לי את הרשיון כי נאמר מהעורכת דין שאני מואשמת בסירוב בדיקת אלכוהול כאשר כן ביצעתי את הבדיקה. הרשיון חזר אליי ולפני כשבוע קיבלתי צלצול שנקבע לי מועד לדיון עם כתב אישום. אני לא מבינה על מה הלא השופטת החזירה לי את הרשיון זאת אומרת שאני זכאית, לא? מה עליי לעשות כעת במשפט?
מה שהגשת לבית המשפט היתה בקשה לביטול פסילה מנהלית שנתן לך קצין המשטרה, כיום מדובר על התיק העיקרי בו הוגש נגדך כתב אישום על סירוב להיבדק, אייעץ לך בחום לפנות לעו"ד לטיפול ולבדיקת חומר הראיות בתיק שכן על פי דברייך יש מקום לנהל תיק שכזה
בברכה
ליאור ליברמן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
האם מותר לשוטר לדרוש ממני לעשות בדיקה פולשנית כבדיקת דם בתחנת משטרה? האם מכך שסירבתי לעשות בדיקת דם בתחנה ניתן להסיק שסירבתי לכלל שיתוף פעולה? (את בדיקת הינשוף ביצעתי)
תודה רבה
כמובן, תוכלי ליצור עימי קשר בנייד , פרטים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר