שלום,
עמדתי עם רכב מונע, ישוב בתוך הרכב, אורות דולקים בחנייה נכים לכרבע שעה והמתנתי לאשתי שתחזור מבית המרקחת הסמוך. ברכב ישבה בת אחת חולה והבת השניה יצאה עם אשתי , הייתה לה דלקת עיניים (זו הסיבה שהתקרבתי לבית הרקחת כדי שלא תצא לרוח). בעודי יושב ברכב המונע קרב שוטר ונתן לי דו"ח. אציין כי לידי הייתה עוד חניית נכים פנויה לחלוטין. כתבתי בקשה לביטול או המרה לאזהרה וללא הועיל. כמו כן אין לי עבירות כלשהן בעשור החולף. בתשובת המשטרה האחרונה צויין שלא ניתן לבטל או להמיר כי לא התקימו העילות הקבועות בחוק. מהן ומה ניתן לעשות?
אביעד שלום,
1- אתה יכול לבקש להישפט (תוך 30 ימים מיום קבלת התשובה השלילית), אם כי תבין בהמשך תשובתי כי אינני ממליץ על מהלך זה.
2 - לגופו של עניין, לצערי, לא מצאתי בכל סיפור המקרה עילה לביטול הדו״ח.
עליך להבין שלמעשה חניית בחנייה של נכה ואין זה משנה כלל אם היית ברכב או לא , כמו כן אין זה משנה אם המנוע פעל או לא- מבחינת דיני התעבורה זו חנייה אסורה למי שאינו נושא תג נכה!!!!
צר לי שאין לי מזור....
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר