רכשתי דירה בבניין עם חנייה משותפת. עוד בעת הקנייה שמתי לב שישנם רכבים שרכב אחר חוסם את יציאתם מן החנייה. שאלתי את מוכר הדירה לפשר העניין, וזה ענה לי שיש דיירים בבניין שיש להם הסכם עם דיירים אחרים שמותר להם לחסום אחד את השני. שאלתי את המוכר אם זה מחייב גם אותי (מפני שאינני מעוניינת בהסכמים שכאלה), והוא ענה לי שכמובן שלא.
קניתי את הדירה. והנה אני נוכחת לראות שלא דובים ולא יער. דיירי הבניין חוסמים את מכוניתי. ביקשתי שלא יחסמו אותי, ושנאמרה לי אינפורמציה אחרת כשקניתי את הדירה. הם אמרו לי שזה לא הנוהג בבניין, והמשיכו לחסום את ריכבי. כל פעם כשזה קורה אני נאלצת להמתין עד שייאות הדייר החוסם להתלבש ולרדת אל מקום החנייה. לא אתאר יותר מדי את מסע הייסורים שלי, הכולל איחורים לעבודה ולמקומות אחרים, וקודם כל שלילת פרטיותי ושלילת החופש שלי, וזאת מעבר לעובדה כי אני אדם עסוק מאוד שאין לו זמן להמתין ולחכות עד שהדייר החוסם יירד לחנייה.
עד כדי כך הגיעו הדברים שהוגשה נגדי תלונה במשטרה. במשטרה החוקר אמר לי שלכל בניין יש את הכללים שלו. הוא ביקש ממני שאביא לו מסמך כתוב מעורך דין המצדד בדעתי.
מה עושים??? מה החוק אומר?
אודה לכם מאוד על תשובתכם המהירה (לפני שיהיה לי רישום פלילי במשטרה).
הדס שלום,
את זו שהיית צריכה להגיש תלונה במשטרה על השכנים הנחמדים שלך.
להזכירך, את כאן הקורבן. אסור לך לוותר בעניין.
בברכה,
דרור סלמן, עו"ד
מנהל הפורום לרישום פלילי ומחיקתו
מנהל פורום תעבורה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר