האם בערעור שנסגר עקב החלטת רשם לתשולם אגרה על החלטה שניתנה במעמד צד אחד חרף החוק שפוטר מתשלום :
לטענת הרשם בית משפט לא ידון בבקשות לבטלות מעיקרא שהוגשו בתיק הערעור אלא אם תשולם האגרה שהנו דורש.
האם החלטת רשם מונעת דיון בבקשות לבטלות מוחלטת ? לטענת הרשם לעולם לא אוכל להגיש בקשות לבטלות מעיקרא ולא תדון שום בקשה שהוגשה בתיק, מאחר שדרישתו לתשלום אגרה הביאה לסגירת התיק וכל הערעורים נדחו בהחלטות שאינן חתומות ע"י שופט .
מה האפשרויות להגיש בקשה לבטלות מעיקרא בנסיבות חמורות אלו ? ואני מתכוונת בטלות מעיקרא שאין להטיל ספק בבטלותה גם לא עוד 20 שנה.
תקנות סדר הדין האזרחי מאפשרות לתקוף החלטת רשם: לכי במסלול הזה ותראי לאן תגיעי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
הלכתי במסלול זה וקיבלתי החלטות לא חתומות (ראה שאלתי הקודמת) שאינן עולות עם החוק ונועלות את התיק ללא מתן החלטה בבקשות לבטלות מעיקרא.
כשאמרתי שאגיש ערעור נוסף לבטלות מעיקרא, הרשם הודיע לי שאסור לי יותר להגיש בקשה זו, כיוון שהתיק נסגר וכל ניסיון לדון בכך בבקשה לבטלות מעיקרא ימחק על ידו.
ברור שיש בכך אבסורד משפטי.על כך הרשם אמר לי "סבבה"
האם בהליך הוגן בית המשפט נותן החלטה לבקשות בטלות מעיקרא טרם סגירת התיק ?
האם ניתן להגיש ערעור חדש רק לבקשת בטלות מעיקרא ?
או- שכדברי הרשם : לנצח תעמוד החלטת בטלות מעיקרא.
כך נראה לי שלא מיצית את ההליך. זאת אחת הבעיות שנתקל בהן מי שמייצג את עצמו. הואילי נא לשקוד על החלקים הרלוונטיים בתקנות סדר הדין האזרחי התשמ"ד -1984. שוב אני מזכיר- הפורום אינו משמש פלטפורמה כקורס ללימודי משפטים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
אגב, החלטות בית משפט עליון אינן נושאת מסגרת צהובה, אך אין בכך לבטל את העובדה שנמסרו לי לא חתומות ואינן נושאות חותמת ותוכנן אינו עולה עם חוק יסוד ולדוגמא : החלטה בטלה מעיקרה היא החלטה חלוטה...תשכח ימיני ולא יוחזר הר הבית לעולם אם ניתנו ע"י שופט בית משפט עליון.
נראה לי מי שצריך לעקוב אחר סדר דין אזרחי הם פקידי בית המשפט.....
אל דאגה, מי שמייצג עצמו- אני איישר קו עם הרשויות בעניין רמיסת זכויותינו ברגל גסה וביד חומדת
חחחח....תיק זה נוהל ע"ע ד"ר וינוגרד ןעו"ד גדעון פישר שביצעו בו מעילה ושיבשו הליכי משפט- בית המשפט מכסה עליו ומטאטא אותו מתחת לשטיח, לא בגלל שאני "לא מקפידה על סדר דין אזרחי" - זה איפה ואיפה של צווארון לבן.
חוץ מזה- הכתבים שלי נבדקו ע"י עו"ד- והם מצויינים-
אגב- הזלזול של בית המשפט בי- כי אני מייצגת את עצמי- בסוף יחזור למערכת בבומרנג. כשחיי אדם במדינת ישראל נמדדים בתואר משפטי ולא אמת צדק, זה סימן לרעה חולה שתגדל כמו מחלה ממאירה בלב ליבה של ה"דמוקרטיה" הישראלית.
אני מזכירה לך - "הואילי נא לשקוד על החלקים הרלוונטיים בתקנות סדר הדין האזרחי התשמ"ד -1984" ממש אינה עצה שעומדת על קורס ללימודי משפטים. ואתה יודע שאני יודעת משפטים-
אין קשר בין החוק לבין הפסיקות בתיק זה:
זה עובר לערכאה מחוץ למדינה..... תודה על העזרה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר