ראשית תודה על התשובה שקיבלתי למייל מעו"ד באתר.
שאלתי היא למה הכונה שהשופט בהחלטתו ואני מצטטת " ב"כ הצדדים יהיו רשאים להגיש אסמכתאות בכתב."
האם הכונה לתקדימים או להוכחות של הצדדים ההחלטה היא לדיון בהוכחות
תודה עירית בר
יש לראות את ההקשר הכללי של ההחלטה, אך ככלל "אסמכתאות" משמען פסקי דין, ספרים, מאמרים וכיו"ב, שעורכי הדין מבקשים להסתמך עליהם. מוזר שהדבר נזכר בהקשר לדיון הוכחות, שכעיקרו עוסק בעובדות ולא בטיעונים משפטיים. ייתכן בהחלט שכוונת השופט היתה ל"מוצגים".
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
זהו דיון להוכחות בתביעה אזרחית יש דיון להוכחות עם סיכומים בעל פה באותו מעמד והאסמכתאות בכתב...אני אבקש הבהרה מהשופט מכוין שפטרתי את עו"ד שלי שהתרשל ולא הגיש תצהירי עדים. לכן חשוב לי לדעת אם תקדימים או הוכחות במסמכים תמונות בתודה עירית בר
לא הבנתי את המצב בדיוק, אבל העקרון הוא זה: ככל שאת מבקשת להוכיח עובדות במסמכים, תמונות וכיו"ב - יש לצרפם לעדות או לתצהיר עדות ראשית, אם השופט נתן הוראה להגיש תצהירים. לגבי הסיכומים - אם בכוונתך להסתמך על פסק דין כלשהו, מאמר, ספר וכיו"ב, רצוי להצטייד בהעתק שלהם (או העמודים הרלוונטיים לפחות) לשם הגשה לבית המשפט ולצד השני במעמד הסיכומים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר