שלום רב, ברצוני לדעת האם יש לי זכות משפטית לתבוע מרצה.
היה מבחן בית כביכול עם חומר פתוח, והוסבר בשיעור לקראת הבחינה שהיה צריך להגדיר הגדרות מסויימות והגדרתי אותם לפי החומר הפתוח שהיה בידי ואכן כתבתי מילה מילה מה שמחבר אחר של ספר מפורסם כתב כי הסכמתי עם איך שהוא מגדיר את אותו מושג. לא הוסבר לי בצורה אחרת כיצד לנהוג באותו מבחן. בגלל זה המרצה החליטה לערב לי את הציון במבחן ולעלות אותי לועדת משמעת באונ' דבר אשר יגרום לי לביזבוז זמן של יום שלם, לטרחה רבה וגם כסף לא קטן בשבילי על נסיעות.
העיניין הוא שאין לאף אחד בכיתה דרך לרשום את התשובה בצורה אחרת והיו אנשים שאכן הגדירו דברים מויקיפדיה ואנציקלופדיות כלליות ורשמו את זה במבחן מילה מילה ועדיין המרצה הביאה להם ציון ולא שלחה אותם לועדה, אך היו אחרים חוץ ממני שהיא כן החליטה להתלונן עליהם ולהגדיר אותם כ"חשודים בהעתקה".
מה אני יכול לעשות במקרה זה ? תודה רבה.
לא ברור לי על מה התביעה. אם כוונתך לשיקול דעתו של המרצה, ככלל בית המשפט לא יתערב בכך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
