שלום וברכה
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לפנות אליו אבל ננסה
אני פונה בשם אמא שלי,אמא שלי הייתה נשואה במשך הרבה זמן ל"יצר" מסויים שממנו בשעה טובה היא התגרשה לפני כשנה
כאשר הבינה לפני שנה שעליה לממן עורך דין ובמשכורת שלה היא לא תוכל להרשות זאת לעצמה היא פנתה ללשכה לייעוץ משפטי ככה זה נראה לי שבה משלמים אגרה ו מקבלים עורך דין ששממומן על ידי המדינה
עכשיו בגירושים נהיו סופיים ב 15.3.10 הגירושים בוצעו דרך הרבנות מכיוון ו שני בני הזוג היו יהודים ו החלה החלוקת רכוש
מכיוון ו אמא שלי אין לה כסף לממן שתידה שבה חיו היא סיכמה עם האקס דרך עורך דין שלה שהיא תעבור לשכירות את הדירה תתומחר האקס שלה יקח משכנתא או הלוואה הם יכסו את החובות ו ההפרש יחולק
תוך כדאי היא עברה לשכירות האקס עבר לדירה שלה החובות עדיין תלויים עליה ( המשכנתא עליו ) אין לה ממה לחיות היא כל הזמן מבקשת מהעורך דין שלה לזרזר את העניין עם המסמכים עם החלוקת רכוש ... אך הוא דוחה את כל הזמן בטענה שפעם הוא בחתונה פעם בחול פעם לא במשרד ו בלה בלה בלה
השאלה היא האם "עורך דין" שניתן לבן אדם בחינם כי לבן אדם אין אמצעים לממן אחד נורמלי יכול לנהוג כך בלקוחה שלו? האם משפט גירושים פשוט שבוצע לפני שנה אמור להיגרר כל כך הרבה זמן? חלוקת רכוש ו כו?
ו בנוסף בעניין מעורבת ילדה בת 11 (הבת שלהם) שגרה כרגע עם האב בבית אמי ( שרשום על שמה ו שמו אמי בא לבקר אותה שם בבית כשה הייתה חוה ו הוא איים עליה שאם תבוא עוד פעם יגיש תלונה למשטרה האם זה אםשרי? כי הנכס עדיין שלה היא שפוט לא גרה בו
עורך דין חייב לייצג את לקוחו במסירות ובנאמנות בלי קשר לגורם המשלם ולגובה התשלום. משעה שבחר לייצג הוא חייב לעשות זאת בצורה ראויה. לגבי זכויות הביקור בבית וזכויות הביקור של הילדה - הדברים מן הסתם הוסדרו בפסק הדין של הגירושין, ויש לראות מה הוחלט שם. לגבי אורך ההליכים - מימוש דירה עלול לארוך זמן לא קצר, בעיקר אם אין רוכשים מתאימים, או שיש מגבלות אחרות. צריך להכיר את התמונה המלאה כדי לדעת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
לא ... דווקא לא שום זכויות לא והסדרו.
אין רוכשים הרוכש זה הבעל לשעבר אחרי שהדירה עברה תמחור כל מה שנותר זה שהוא "יקנה" אותה אתה מבין ?
ואיך אני יכולה להאיץ בעורך דין שלנו שלא נראה לי שיש לו כוח להתעסק בזה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר