.שלום רב,
שאלה בנוגע להגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
יש ביני לבין חברת הטלויזיה בכבלים "הוט" חילוקי דעות כמפורט:
א. הם גובים ממני 15.9 ש"ח לחודש בנוסף לסכום שסוכם מראש וזאת לטענתם בגין ממיר נוסף שברשותי. אני מאשר שברשותי ממיר נוסף אך הוא הובטח לי במעמד
השיחה הטלפונית שבה סוכמה העסקה. ביום שהותקן הממיר הנוסף ובעקבות המלצתו של הטכנאי התקשרתי לשרות הלקוחות וקיבלתי אישור מהנציג הטלפוני
שהממיר הנוסף הוא ללא עלות נוספת.
ב. לטענת חברת הוט התחייבות שלי לעסקה היא ל-3 שנים אך בשיחת הטלפון בה סוכמה העסקה הנושא כלל לא הוזכר. מאחר והעסקה הקודמת היתה לשנה אחת,
ברור שחידוש עסקה היא למשך אותו זמן אלה עם צויין אחרת.
אני מבקש לציין שפניתי לחברת הוט בע"פ ובכתב, שטחתי בפניהם את טענותיי ובקשתי שיאזינו לשיחות הטלפון שקיימתי עם נציגיהם. מסרתי להם את מועדי שיחות
הטלפון המדוייקים (תאריך ושעה עד רמת הדקה).
כמובן שהוט כמו הוט עובדים בשיטת מצליח, והנציג שלהם טען שהם האזינו לשיחות הטלפון ושם במפורש צויינו הנתונים המצדיקים את טענתם.
אבל משום שאני כמו מרבית האנשים שאני מכיר אינם נותנים אמון בחברת הוט, הקלטתי את כל השיחות בינינו, כך שמבחינה משפטית אין לי בעיה להוכיח את הקייס
שלי.
השאלה:
מאחר ואיני יודע מתי יקבע הדיון בבית המשפט, האם עלי לתבוע בנוסף לסכומים שנגבו ממני עד כה גם את הסכומים שיגבו ממני בעתיד עד מועד סיום העסקה (נובמבר 2011).
כמו כן , בנוסף לתביעת כל ההוצאות הכספיות שהיו לי, האם מקובל לדרוש פיצוי על עוגמת נפש, ובעיקר לפגוע להם בכיס לבל ימשיכו בשיטת ה"מצליח".
אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע.
תודה רבה
גובה התביעה נקבע כבר בכתב התביעה. מה שלא דרשת שם, לא תוכל לדרוש בהמשך.
לגבי סכומים לעתיד - ככלל אין בית משפט מחייב לעתיד.
לגבי עגמת נפש - בהחלט, אם כי בתי המשפט לא נוטים לפסוק או פוסקים מעט מאד.
נראה לי שאם הכל כדבריך, העיקר הוא להראות שהם משקרים.
בהצלחה רבה. כל מכה לחברת הוט היא מצווה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר