לכבוד: העו"ד מנהל הפורום.
שלום - רב.
-------------
אני אבא לחייל בשרות חובה. הבן צבר חוב של 3854 ש'ח שהולך ותופח.
החוב קיים כלפי חב' סלולר. לדעבוני אין לי את היכולת לכסות את החוב, ולעזור לבן מול החברה. אני נתמך מקצבת נכות חודשית צמיתה והבן החייל נשען ממשכורת צבאית בלבד בסך של 348 ש'ח לחודש. מאחר ולא שקל את צעדיו כנדרש הבן תקוע ושקוע עם הדייסה שהכין.
-
ברשותך :
1.מה האפשרויות של הבן מול החב'/העו"ד המטפל בתיק בנסיבות הנ"ל בשל אי יכולת לכסות החוב כנדרש ומיד.
-
2. כאמור, הבן מתגורר בביתי והכתובת הרשומה בח' הסלולר למשלוח מכתבים עבורו היא שלי.
לפיכך, האם קיימת אפשרות שההוצאה לפועל יגיעו הביתה שלי ויבצעו פשיטה ועיקול לרכושי.
* אך מונעים את המהלך כנגדי על לא עוול בכפי ומעדכנים מבעוד מועד את הגורמים הרלוונטים בהצהרה חד משמעית שאין לי כל קשר לחוב -
ולבן אין קשר לרכושי.
-
3. בשל הנסיבות שלא באשמתי כיצד ניתן לקבל מכתב שרכושי מוגן, מה חשוב שאני יבצע או יכין מיד / טרם התביעה מול החברה ואו מול העו"ד המטפל בתיק.
-
4. האם נושא התביעה האזרחי יכול לגלוש ולהשפיע על הבן החייל במסגרת השרות הצבאי/ ובאיזה אופן ?
-
5. כיצד ההליכים במקרה הנ"ל שונים ומתנהלים כנגד חייב חייל בשרות צבאי
---------------------------------
כל הכוונה ומידע נוסף התקבל בברכה
בתודה מראש על עזרתך
בברכה.
לגבי שאלתך הראשונה אתה או בנך יכולים לנסות להגיע להסדר תשלומים מול חב' הסלולר.
לגבי שאלתך השניה - התשובה חיובית מאחר וכתובת בנך היא בכותבת מגוריך. אתה יכול לנקוט בפס"ד הצהרתי לפיו כל המיטלטלין בבעלותך.
ניתן לנקוט בהליכים שונים כנגד בנך במסגרת תיק ההוצל"פ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר