אני בת 20+ כיום נמצאת בכינוס נכסים מאז ינואר 2010 , יש לי 5 בנקים וחובות כוללים של 250,000 ש"ח. בבנק אחד ששם יש לי חוב של 100,000 ש"ח הגישו השבוע תביעה בסדר דין מקוצר כנגד אימא שלי שחתמה לי ערבות ..אימא שלי עושה כיום עבודות שירות אין לה תלוש משכורת(כשחתמה ערבות היה) אין לה נכסים לא דירה לא רכב לא מטלטלין יש לה רק חובות בבנק והיא אישה חולה . כמו כן אני גרה איתה ועם אחי החייל ואנחנו סמוכים על שולחנה עדיין.
היא הציעה בטלפון לעורכת דין של הבנק 500 ש"ח בחודש אבל הם לא רוצים. השאלה היא אם עורכת הדין תפנה להוצאה לפועל ולאימא שלי יש שם תיק אחד עם חוב של 13,000 ש"ח שהיא כל חודש מחזירה 300 ש"ח אז האם היא יכולה להגיע למצב של לשלם גם לבנק התובע החדש תשלום כל חודש ולא לעשות איחוד תיקים ולא להיות חייבת המוגבלת באמצעיםן? היות ואימא שלי חיה רק על שיקים דחויים וכרטיס האשראי משם היא קונה אוכל לבית ומשלמת תשלומים.
כן היא יכולה להגיש בקשה לפסוק לה צו תשלום נפרד מתיק הנוסף. עליה לזכור כי היא תהיה חייבת לשלם את שני צווי התשלומים שכן במידה והיא לא תעשה כן הוזכים עלולים לנקוט נגדה הליכי גביה.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
ליאת שלום.
אני לא עורך דין.
אני קורבן של שני בנקים.
ביצעתי חקירות ולימוד של כל המערכת
כולל מערכות הגביה של הבנקים,
הנהלת בתי המשפט ומערכת ההוצאה
לפועל.
דעי לך - שתיקי ההוצאה לפועל בישראל משנת 1995 הם בלתי
חוקיים.
אם את מוכנה לשתף פעולה - אעזור
לך בחינם ללא תמורה.
אגיד לך בדיוק מה מצבך, ומה
נעשה לך בלחתי חוקי.
למעשה - כל תיקי ההוצאה לפועל
שבדקתי - בכולם בוצעה כלפי
החייבים הונאה, מרמה, סחיטה,
גניבה ועושק.
אני כבר ריכזתי כמות ניכרת של
קורבנות, ואנחנו מנהלים מאבק ביחד.
אם את רוצה את יכולה
אני לא עורך דין שיהיה ברור.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר