בתאריך 1/7/2010 מצאתי ליד שער ביתי מעטפה פתוחה ובה שובר של הוצלפ מטעם מד"א שהוצא בחודש 4/2010 ונשלח לכתובת שהתגוררתי בה לפני 10 שנים לערך ולא לכתובתי הנוכחית שבה אני מתגורר זה 4 שנים ובה גם מצאתי את המעטפה . וזאת למרות שאת הדואר השוטף שלי אני מקבל לתא דואר ולא ישירות לביתי לאחר שיחה עם נציג של עו"ד פרנקל שרשומה על גבי המעטפה הוברר לי כי מדובר בחוב על פינוי מת.ד. מחודש 6/2003 כך שלמעשה ביום קבלתי 1/7/2010 את שובר התשלום עברו 7 שנים מיום האירוע אך תיק ההוצלפ נפתח ב4/2010 ולא יודעתי כלל בדבר כמוכן לא יודעתי כלל כי קיים חוב במשך כל השנים הנ"ל האם חלה התיישנות על תיק כזה ?
האם לאור כל ההתנהלות הנ"ל וחוסר היכולת שלי לטעון להגנתי בפני גוף כלשהוא לפני הוצאת הצו יש למי לפנות בנושא ?
האם אוכל לתבוע את ביטוח החובה שהיה קיים ב2003 בגין הוצאות מדא לאור הפרשי התאריכים ובעקבות כך כניסה לתקופת התיישנות ?
אודה להתייסותכם
עפ"י הבנתי לא מדובר בטענת התיישנות, לדעתי התובעת ניסתה להמציא לך את מכתבי ההתראה עוד לפני שעברת להתגורר במקום אחר, השאלה מתי שינית את מקום מיגורך במשרד הפנים?
בכל מקרה יש לך הזכות לתגונן מפני ההליך באמצעות טענת פרעתי ו/או קיזוז ו/או התנגדות לעצם קיום החוב.
בכל מקרה עליך לפנות בתגובה כלשהי להוצאה לפועל כנגד מס' תיק הוצל"פ שברשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
תודה על תגובתך
האירוע ת.דרכים ב-6/2003
תיק נפתח ב 4/2010
נמסר כנראה ע"י שליח ונמצא על השער ב 1/7/2010
התגוררתי בכתובת הרשומה לפני 10 שנים ומתגורר ורשום בנוכחית 4 שנים
לא קיבלתי התראות או מידע על החוב ועל פתיחת התיק עד ל 1/07/2010
האם חלה התיישנות?
האם ניתן עדיין לתבוע כי ביטוח החובה ישא בהוצאות למרות 7 השנים ?
כיצד עלי לפנות להוצלפ?
תודה מראש
יש מספר תיק ולפיו עליך לפנות לפי מס' תיק.
מנסיוני אני בטוח שניסו לפנות אליך מס' פעמים לכתובת הישנה, דבר שמבטל את עילת ההתיישנות.
תדרוש מסמכים בבקשה שלך ותראה אם ניסו לאתר אותך במשך הזמן הזה.
אם לא! עילת ההתיישנות חלה עליך.
בנוגע לפתיחת התיק היה עליהם להודיע לך על כך.
אני מאמין שהם ניסו לאתר אותך.
תבדוק את המהלכים שלהם.
כן, ניתן לתבוע את החוב במשך עד 7 שנים כולל הוצאות.
דרך אגב יש לך 21 ימים להגיב בטרם תיא בהוצאות הליך ההוצאה לפועל בגין איחור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר