שלום יש לי שאלה אחותי שאני לא בקשר איתה חייבת כספים להרבה מקומות ונפתחו כבר הרבה תיקים של הוצל"פ נגדה.הבעיה שאזהרות מהוצל"פ מגיעות אליי הביתה למרות שיש לנו כתובות שונות איתה בת.זהות והיא בכלל לא מתגוררת איתי כבר יותר מחמש שנים.לשליחים שמוסרים את האזהרות לא יכפת שהיא בכלל לא גרה כאן והם בכל מקרה שמים לי בתיבת הדואר את האזהרות.השאלה שלי אם הוצל"פ יכולים לעקל לי את הרכוש בבית בגללה ואם יש להם זכות בכלל לעשות את זה למרות שאני לא בקשר איתה והיא לא מתגוררת איתי כבר יותר מחמש שנים?
גם מה עליי לעשות במצב כזה ושיפסיקו להטריד אותי?תודה מראש.
התשובה לשאלתך הינה בהחלט כן. כל עוד אתה מקבל מסמכים בההוצל"פ עבור אחותך הרי שמבחינת לשכת ההוצאה לפועל אחותך גרה בביתך. אתה צריך להגיש הודעה מטעם צד ג' במסגרתה להודיע כי אחתוך איננה גרה בכתובתך מזה חמש שנים ולבקש כי יחדלו לשלוח לך מסמכים עבורה לכתובת שלך.
במידה וינקטו בהליכי עיקול מטלטלין כנגדך אתה תאלץ להגיש תביעה לפסק דין הצהרתי בקשר לכל המטלטלין כנגד כל הנושים של אחותך.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר