שלום לפני שנתיים התחברתי לאינטרנט של הוט באותה התקופה גרתי בעפולה. לאחר כעשרה חודשים עברתי דירה לאזור בו אין להוט תשתית ועל כן הוט לא יכלה לספק לי שירות כמו כן שלחתי להם את ספח תעודת הזהות עם הכתובת החדשה ולאחר שדיברתי עם נציג "מעבר דירה" שבו ביקשתי שיבואו לחבר אותי בדירתי החדשה(כמובן שאין ביכולתם לעשות זאת)הוא אמר שינתק אותי כי לא יכל לדאוג שיחברו אותי.
כמה חודשים לאחר מכן מתקשרים אלי ממשרד עורכי דין "דודי רד" ואומרים לי שיש לי חוב ושאם לא אסדיר אותו הם יפתחו נגדי תיק הוצאה לפועל סיפרתי להם את כל הסיפור ואף שלחתי להם את ספח תעודת הזהות(הם טוענים שלא קיבלו אותו) והיום התקשרו אליי שוב לשאול אותי אם אני מוכן לשלם או שיפתחו את התיק (ברצוני לציין כי בתקופה זאת לא קיבלתי מהוט או ממשרדו של "דודי רד" שום מכתב בנוגע לחוב כלשהוא או התראה לפתיחת תיק)
בשלב זה אתה לא יכול למנוע מהוט לנקוט נגדך בהליכים משפטיים כאשר ינקטו נגדך בהליכים משפטיים עומדת לך הזכות להתגונן ולטעון את כל טענותיך בעניין זה.
מומלץ לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ וטיפול משפטי מתאים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר