בהמשך שאלתי לגבי חוב על צ"ק מזוייף מ15.09.10
הגשתי התנגדות לביצוע שטר ובקשה להארכת מועד להתנגדות, ההחלטה של רשם הוצל"פ - לזמן אותי לדיון ללא ביטול הליכים.
בינתיים עו"ד של הזוכה הלך והרחיב, קיבלתי הודעה מהבנק על עיקול חשבון במקביל להגבלה שכבר קיימת.
הכי פשוט ומהר יהיה ללכת ולשלם ולסגור את התיק - אבל אז לא יתקיים גם הדיון? אבל כרגע הם ממש חנקו אותי עם העיקול הזה, אני גם חוששת שיעקלו לי בינתיים גם את המשכורת. מה אני יכולה לעשות כרגע? בימי חול המועד לשכות הוצל"פ מקבלות רק בעניינים דחופים, אם אני שוב אגש לללשכה ואגיש בקשה לביטול עיקול חשבון עד לדיון לפחות כי אין לי איך להתקיים - הם יקבלו את זה בתור עניין דחוף? אני גם אם ל3 ילדים ולא נשואה רשמית, חיה עם בן זוג שלא מסוגל לשאת בכל ההוצאות של הבית מהמשכורת שלו בלבד, זה יכול לעזור אם אציין בבקשה שאני אם חד הורית?
תגישי בקשה דחופה ונפרדת לעיכוב הליכים עד למתן החלטה בהתנגדות ואם ראש ההוצאה לפועל ידחה אותך את יכולה להגיש את אותה הבקשה בבית המשפט. במידה ובקשת עיכוב הליכים בבקשה למתן אורכה להגשת ההתנגדות ולא נתנה בה החלטה הרי שלמעשה ראש ההוצאה לפועל דחה אותה ואת יכולה להגיש את הבקשה לעיכוב הליכים ישירות לבית המשפט בו בו מתנהל התיק.
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ וטיפול משפטי מתאים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר