חוזה hot שהסתיים בחודש פברואר אשתקד אך חברת hot טענה שזה יגמר במאי ולא עזר שהתקשרנו והתרענו שינתקו אותנו. בינתיים הם גילו את הטעות, אך הם בכל זאת מחייבים אותנו על התקופה הנוספת בטענה שכל השיחות לבקשת ניתוק היו טלפוניות ולא דרך פקס. אנו לא הסכמנו לשלם ולתמוך בעוולה הזאת, אולם קיבלנו לאחרונה מכתב מהעו"ד של hot שהם שולחים כנגדנו הוצאה לפועל, מבלי לעבור שום הליך משפטי בבית משפט. האם ניתן למנוע הליך זה ? מה באפשרותנו לעשות על מנת להוכיח שזה לא צודק?
שלום רב,
ע"פ חוק הגנת הצרכן, ביטול עסקה יכולה שתהיה גם בע"פ. יתר על כן, אם בעקבות הודעת הביטול לא נותקתם מהשירות ואף המשיכו לחייב אתכם, ניתן לתבוע את העוסק על כך ואף לבקש מבית המשפט שיפסוק לכם פיצוי לדוגמה של 10,000 ש"ח (לאחר שתעמדו בדרישות החוק לנושא זה).
באשר לשאלתך, אם הנושא אכן הועבר ללשכת ההוצאה לפועל (תקבלו אזהרה על כך) יהיה עליכם להגיש התנגדות לביצוע ולפרט את טיעונכם.
מומלץ לפנות לעו"ד על מנת שינהל עבורכם את הנושא וכן יבדוק היתכנות הגשת תביעה כנגד חברת HOT.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
שלום לירן,
אנו מעוניינים לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, נא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (4269938), פרטי המקרה, ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT מחלקת פניות הציבור
לירן שלום רב,
שמח שבעקבות הדיון בפורום, קיבלת את הפניה מחברת הוט.
אשמח אם תעדכן בתוצאות הברור.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
