שלום,
אני שוכרת דירה בפ"ת בבניין בו למשכיר יש 7 דירות מושכרות ולא העברתי את החשבונות על שמי.
המכתבים לתשלום ארנונה מגיעים ללא ציון מס' הדירה, והיות ושם המשכיר לא מופיע על תיבת הדואר שלנו הדוור משאיר את מכתבי הארנונה (שעל כולן מופיע שמו של המשכיר ויש כאמור 7 כאלו בכל פעם )מעל כל התיבות והן מתעופפות להן ברוח.
כל שאר הרשויות (חב' חשמל, גז מים וכו' ) מציינות את מס' הדירה על המכתב ואכן כל שאר התשלומים משולמים תמיד בזמן.
אני גרה בדירה מפברואר ומאז קיבלתי רק מכתב אחד לתשלום לתיבה- בחודש מרץ וזה שולם. לפני שבוע ראיתי בלובי מכתב פתוח וכשבאתי להשיבו לאחת התיבות ראיתי שמס' הדירה שלי רשום בו- זו הייתה דרישה לתשלום ארנונה על החודשיים האחרונים.
אז הבנתי שבחודשים הקודמים לא הגיעו המכתבים וראיתי שיש בפנים דרישה לתשלום חוב.
בבניין עוד לפחות 3 משפחות שקרה להן אותו הדבר והעירייה לא מוכנה לוותר על הוצאות גבייה לאף משפחה.
אני מוכנה לשלם את הקרן וההצמדות אך לא על מכתבים שהעירייה טוענת שנשלחו וכלל לא הגיעו לידי.
מיותר לציין שדבר ראשון דאגתי שמס' הדירה יעודכן להבא.
עוד לא היו פה מהוצאה לפועל אבל אצל השכנים כן.
האם יש דרך כלשהיא להסדיר את העניין מבלי לשלם הוצאות גבייה?
תודה רבה.
את יכולה לנסות לפנות לעייריה לצורך השגת הסדר במסרתו יוותרו לך על הוצאות הגבייה. כמובן שמדובר בשיקול דעת של העירייה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר