שלום
בתחילת שנה שעברה נרשמו לי שלושה דוחות חניה בתל אביב. התחלתי לטפל בהם. לגבי שניים קיבלתי תשובה שלילית לבקשה לביטולם ותכננתי להמשיך לעסוק בנושא. לגבי השלישי, הצגתי פלט איזיפארק המראה כי הפעלתי את המכשיר- ונתבקשתי להוסיף הצהרה כלשהי.
אותה תקופה בחיי הייתה עמוסה ביותר, הפסקתי לטפל בנושא כפי שלא יכולתי לטפל בתחומים רבים אחרים בחיי ולבסוף אף התפרצה אצלי מחלה שתלווה אותי לכל חיי וידוע קשר בין התפרצותה ללחץ. המחלה השביתה אותי למשך מספר חודשים. בינתיים הדוחות צברו קנסות ובשבוע שעבר הודיעו לי כי יגיעו אליי השבוע מעקלים. הייתי באגף החניה שבוע שעבר ושם נאמר לי שהם לא יכולים לעשות דבר. האם סביר שממשיכים בתהליך מבלי לבדוק אפילו את נושא מחלתי? האם סביר שיש "פג תוקף" לדיון בנושא הדוח שיש בידי הוכחה על תשלומו?
תודה
הדוח שיש בידי הוכחה על תשלומו- הכוונה תשלום דמי החניה-כפי שמתבטא בפלט האיזי פארק
אכן סביר כי יש תוקף ומועד סופי לטיפול בבעיה מצידך, במידה ולא טיפלת בזמן ולא שילמת בזמן את הקנסות העירייה מצידה פעלה כנדרש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
הרי העובדה ששילמתי על החניה עצמה מסירה מראש את הבסיס לכל טענה מצד העירייה.
הרי מבחינתי- די בכך ששילמתי. טעתה העירייה ודרשה ממני לשלם- שלחתי להם הוכחת תשלום. ביקשה ממני הצהרה- אני נכון לתת גם הצהרה. האם העובדה שהייתי עסוק בענייני מחלתי מבטלת את העובדה ששילמתי על מקום החניה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר