ב1-5-1995 הוצאתי קבלה {כמנהל החברה}המאשרת קבלת הלואה עבור החברה.הקבלה זהו המסמך היחידי שניתן בכתובים,קיימים מסמכים המאשרים שהכסף הופקד בחשבונות החברה. החברה החזירה את הכסף לפי הסדר כתוב {קיימים מסמכים המאשרים} ,12 שנה כלומר 2007 הוגש משפט נגדי אישי בבית משפט השלום חיפה כלומר מעבר חוק ההתיישנות,ניצלו את מצב הבריאות הלקוי שלי שנמשך עד היום.{אני ניצול שואה בן 72 },בדרישה להחזיר את הכסף שכאמור הוחזר, המשפט בניגוד למקובל נארך פחות משלוש שנים,שופטת עויינת שמלבד להרביץ לי עשתה הכל למרות גילי ומצבי הבריאותי. פסק הדין :להחזיר כסף שהוחזר . הסיפור כאן הינו קצה המזלג,{אני אישית חתן פרס ישראל על המצאה בענף החשמל שהביאו נסיונות של סחיטה,איום ברצח{הגשתי תלונה במשטרה} ועוד מעשים שיפים לאנטישמיים בפולין או בגרמניה. כיום אני ואישתי גרים בדירת ביתי מקצבת זיקנה וקיצבת ניצולי שואה שאלתי: מה עושים עם פסק דין הלא חוקי??
מערערים תוך 45 ימים למחוזי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר