שלום לכולם,
מכיוון שלא ממש מכיר את המטריה, ברצוני לדעת מה בא קודם.
לעצם העניין, חברת UPS שביצעה עבורי משלוח (פיצוי בגין פשלה קודמת שלהם) ניפחה את משקל המשלוח, שינתה סכומים כלפי מעלה ומטה, ניסתה לחייב הרבה מעבר למה שסוכם.
לשמחתי יש לי תיעוד לנסיונות ההטעיה שלהם, אלא שבגלל שסרבתי לשלם מעבר להבנות תועדו, הפעילה עו"ד שהוציא צו הוצלפ.
הכנתי תביעה נגדית ורציתילדעת אם אמור להגיש בנפרד ובמקביל לבקש ביטול ההליך עד לתוצאות הדיון או להגיש את התביעה להוצלפ, כלומר יש לי פחות מחודש והדיון (לכשתוגש התביעה) יתקיים בעוד כחצי שנה בתביעות קטנות
תודה על נכונותכם.
לא ברור מהשאלה איזה תיק נפתח בהוצאה לפועל. אם נפתחה כנגדך תביעה על סכום קצוב עליך להגיש תוך 30 יום התנגדות לתביעה על סכום קצוב ללשכת ההוצאה לפועל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
יש לי תביעה מוכנה כולל הוכחות, האם עלי להגיש את התביעה ובמקביל להגיש התנגדות להוצלפ (או אולי עיכוב) או להגיש את התנגדות שתכלול בתוכה את התביעה לנזקים ונסיונות ההטעיה של UPS?
תודה.
יש להגיש את ההתנגדות ולפרט את כל הסיפור וגם להראות שנגרמו לך נזקים. אם לא תגיש את ההתנגדות במועד יהיה ניתן לפעול נגדך בהוצאה לפועל.
ניתן במקביל להגיש תביעה בבית המשפט בגין הנזקים שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר