שלום רב, אני נימצאת בהליכי גרושין מזה מס' שנים, בעלי חוייב במזונות ע"פ פסק דין מלפני 4 שנים והוא אינו משלם יש לו תיק בהוצל"פ מלפני 3 שנים. היות ומסרב לשלם עיקלתי את חלקו בבית כנגד המזונות. וכעת הוא בהליכים
כעת הגיע אליי צו אזהרה מהוצל"פ ע"ש בעלי לכתובת שלי על חוב של 20,000 ש"ח לחברה פרטית - השאלה שלי איך אני יכולה למנוע שיעקלו אצלי חלילה דברים בשל החוב שלו.יש איזשהו תצהיר או מסמך משפטי שאני צריכה להגיש על מנת שלא יחחייבו אותי אנחנו כבר לא ביחד 4 שנים והוא לא גר בבית כמו כן אין לא מטלטלין בבית והוא עוד חייב לי המון כספים אז אני פוחדת שייצא מצב אבסורדי שאני עוד צריכה לשלם חובות שלו.
תודה
שלום רב,
לצערי את מתארת מצב שכיח מדי.
לא פעם המצב מתרחש כאשר חייב לא שינה את כתובת המגורים שלו מגיעה האזהרה אל כתובת המגורים הישנה.
את צריכה להגיש בקשה לבית המשפט (המרצת פתיחה) על מנת לקבל הצהרה כי הגרוש שלך אינו גר עוד בביתך. בנוסף, כדאי להודיע להוצאה לפועל כי את עתידה להגישה בקשה זו ועד אז לעכב כל הליך בכתובת המגורים שלך - זאת על מנת למנוע עיקול.
מומלץ מאוד להיעזר בעו"ד בנושא זה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר