שלום רב,
בחודש פברואר קיבלתי הודעה מביטוח לאומי על עיקול חשבון בשל שנים בהן, לטענתם, לא עבדתי. מיד הצגתי להם את כל התלושים של אותם שנים בהן עסקתי כשכיר, והם הוציאו הודעה על ביטול העיקול. מכתב אודות ביטול העיקול נשלח אל רואה החשבון שלי וכמובן אל הבנק.
משום מה, לפני חג הפסח בנק דיסקונט הודיע לי שחשבוני מעוקל. הדבר גרם לי לבעיות רבות מאחר ואני בעל עסק עצמאי. כאשר ביררתי עם הבנק והצגתי להם את המכתב על ביטול העיקול שהתקבל כבר מפברואר, הם טענו שהייתי צריך להגיע עם מכתב זה לבנק. בררתי עם ביטוח לאומי האם לא נשלחה הודעה אלקטרונית או מכתב לבנק והם טענו שוודאי שכך הדבר. יש בידי את המכתב שיצא אל הבנק מביטוח לאומי. לעניות דעתי, מישהו בבנק עשה טעות חמורה בכך שלא עדכן את ביטול העיקול. בנוסף, בבנק אמרו לי שלפני חג הפסח התקבלה הוראה לעיקול החשבון, עובדה שביטוח לאומי הכחישו לחלוטין. האם יש עילה לתביעה? אני מעוניין לקבל בחזרה את כל העמלות אותן שילמתי בעקבות כל הצ'קים והוראות הקבע שחזרו, וכן פיצוי עבור עוגמת הנפש שחוויתי במשך כל ימות החג. אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר עם עו"ד שיוכל לטפל בדבר.
תודה.
שלום אורנית,
בטרם הינך ממהרת לתבוע את ביטוח הלאומי, עלייך לבדוק, האם נשלחה מטעמם הודעה בפועל.
בנוסף עלייך היה לוודא כי אכן בבנק התקבלה ההודעה.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר