לפני מספר שנים פנו אליי מרשות השידור על שיש לי מקלט בבית וכי אני חייבת להם סכום כלשהוא, הלכתי והסדרתי את העיניין עם כל ההוכחות שאין, המכתבים המשיכו להגיע בהמשך עם הזמן, לאחרונה הייתי שוב ברשות השידור בעיר אחרת בה אני גרה, באותו הטענה של חוב העבר, ואמרתי שנכון היום יש לי טלויזיה,
טוב... במקום לחייב אותי מהיום בו יש לי טלויזיה שוב אני מקבלת אין ספור של מכתבים על שנים עברו, וכיום אני עם מכתב של טיפול עורך דין ובקרוב אני אחוייב גם על הוצאות משפט, כמה אני יכולה להילחם מול גוף כזה מגעיל
אני אמא חד הורית ל2 ילדים שמאכילה את ילדיי בקושי רב!!!
מה הם רוצים מאיתנו השכבה החלשה חסר להם מאיפה לגבות את החובות האמיתיים שלהם??
מתנפלים עם המצאות על החלשים??
מה עליי לעשות?
עלייך לפנות לעו"ד אשר מייצג את רשות השידור, אם זה משרד פרנקל את קורן אשר לרוב מייצג את רשות השידור, לבקש לשוחח עם עו"ד אשר עוסקת בגביה, להמציא אסמכתאות לשנים בהם יש הוכחות כפי דברייך כי הודעת וכי יש לך פטור ולהגיע להסדר בנוגע לשנים בהם היתה בידייך טלויזיה ולא שילמת. יש לצרף תצהיר לאסמכתאות והן אם מצבך הכלכלי קשה, להוציא תדפיסי בנק ותלושי משכורת ולבקש להוריד הצמדות וריביות..בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר