שלום
אני מטופל אצל רופא פסיכיאטר ונמצא בטיפול נפשי קבוע. ביום מסוים פניתי לרופא המשפחה שלי בשעה שהמרפאה כבר הייתה סגורה, והוא היה בתוך המרפאה (הוא גם אחראי עליה)
שלחתי לו הודעה דחופה בוואטסאפ לטלפון האישי שלו והוא לא ענה, למרות שראיתי שהוא מחובר
ביקשתי ממנו שיתקשר אליי מטלפון המרפאה בגלל עניין דחוף
אבא שלי גם התקשר אליו באותו זמן, והרופא ענה לשיחה. אבא שלי אמר לו שמדובר במשהו דחוף שקשור לבן שלי (כלומר לי), אך הרופא ענה לו שהוא בישיבה – למרות שהוא היה בתוך המרפאה, ואז סגר הרופא את השיחה בפני אבא שלי בצורה לא מכבדת ולא נעימה
יש לי הוכחות לכך שהוא היה באותו זמן בתוך המרפאה
למחרת הרופא שלח לי הודעה שעליי לעבור לרופא אחר ולקופה אחרת, וכתב שהתלונן עליי במשטרה – למרות שלא קיבלתי שום פנייה מהמשטרה עד היום
הרופא מודע למצב הנפשי שלי, ויש לי הוכחות לכך גם מהפסיכיאטר וגם מהרופא שלי שהתעלם ממני ואיים עליי – הוא כתב מסמך שמצבו הנפשי לא משתפר אלא מחמיר
זאת אומרת שאני הייתי צריך מרשם לתרופה, כי התקשרתי לכמה מרפאות כדי לבקש שיפתחו לי תיק בלי העברת התיק, רק שיפתחו ויתנו לי מרשם, אבל אף אחד לא הסכים – אמרו לי שרק רופא המשפחה שלי יכול. הם לא רצו, ולכן שלחתי לו הודעה לטלפון האישי שלו כי הוא היה במרפאה.
רציתי לשאול
האם מותר לרופא לנהוג כך כלפי מטופל
והאם מותר לי להגיש תלונה נגדו?תודה רבה מראש על העזרה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר