נפצעתי במהלך שירותי בסדיר כתוצאה מטעות של מפקדי נפל על הרגל שלי בוגי (גלגל של טנק) וכתוצאה מכך נשברה לי האצבע ברגל הייתי חודש בבית ועברתי סידרה של טיפולים... האם אפשר לעשות משהו בנידון תביעה? הודה לכם עם תיכוונו אותי באיך לגשת לעניין...
האם יש דו"ח פציעה? ככלל ניתן להגיש תביעה לפי חוק הנכים בגין החבלה. יש טפסים לתביעה באתר של אגף שיקום נכים. לתביעה צריך לצרף דו"ח פציעה וחומר רפואי וחומר כמפורט בטופס. יש לזכור כי הזכויות נגזרות בסופו של דבר מגובה דרגת הנכות שנקבעה. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
רינת גולד תודה רבה שכתבת לי ברצוני לשאול אותך עוד שאלה היה לי בתקופתי בסדיר ועדה רפואית ונקבע לי 1% נכות ולשאלתך לגבי דוח פציעות יש לי הכל גם דוח מפורט ממפקד הבסיס וכל הניירת מהבית חולים... ראיתי את הטפסים שהתכוונת שאני ימלא אני רוצה להתחיל בתהליך אבל לפני שאני מתחיל יש בכלל סיכוי להוציא משהו עם 1% נכות???? ואני צריך עו"ד לכל התהליך הזה???
תודה רבה ושבוע טוב....
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר