שלום,אני שבעה חודשים משרתת בצבא לפני שהתגייסתי עוד בצו הראשון כשהרופא שאל אותי מה עם הגב אמרתי שבסדר אבל כואב כשאני מתאמצת ממש לעיתים רחוקות-כמו כל בן אדם.
בטירונות ב2010 הייתה לי תורנות מטבח ובעת פריקת המשאית תקפו אותי כאבים עזים בגב ולא יכולתי לזוז למשך שבוע שלם.
כנארה עשיתי תנועה לא נכונה ומאז כאבי הגב מחמירים.
לאחר מכן בשירותי הסדיר התחלתי לעבוד במחסני קשר זו היא עבודה פיזית קשה מאוד ומאז כל יום יש לי כאבי גם עזים אינני יכולה לשבת הרבה זמן או לעמוד הרבה זמן גם בלילה כשאני ישנה בבסיס מאוד קשה לי לישון.
בהמשך לאחר הבעיות שלחו אותי לצילום סיטי ונתגלה בלט בדיסק ועקמת בכל חלקי הגב.
נוסף לכך יש לי לעיתים קרובות רדימות ברגל שמאל וכאבים בברך,טופלתי בקבוצת גב בפיזוטרפיה אך ללא הטבה.
יש לציין שלפני הצבא לעולם לא סבלתי מכאבי גב חוזרים ונשנים ויש לי גם כן הוכחה מאורטופד עוד לפני צילום הסי טי והאבחנות שבגלל שאני עובדת בעבודה פיזית יכולה להיות פטלוגיה נוספת.
רציתי לדעת איך והאם אני יכולה לנסות ולתבוע את הצבא? תודה.
ליאור שלום,
ודאי שאת יכולה לתבוע את משרד הביטחון אלה שבשלב זה את עדיין לא יכולה להתחיל בתביעה.
לפני שחרורך מצה"ל תוכלי להתחיל בתביעה.
בשלב זה כדאי מאוד לאסוף את החומר הרפואי, ולדאוג לתעוד רפואי של תלונותיך.
אלון אמיר עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר