אני עובדת במקום עבודה מסודר
מקבלת ימי מחלה הצהרה אישית כחוק וכן חופשה והבראה שנתיים
אני מוגבלת מבחינה בריאותית ולא ציינתי זאת בעבודה או הצגתי מסמכים
יש לי בעיה בכתפיים (הסתיידות)
בעיות בצוואר וכן בעיה עצבית בידיים
כפות הידיים נרדמות לי
עד כדי כך שאני לא מסוגלת להחזיק
את הטלפון הרבה זמן על היד
ואם ישנה שיחה שנמשכת זמן
אני מעבירה את השפופרת מיד ליד
והיד מתעייפת מהר
נאמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח
בינתיים אני לא מעוניינת לעבור ניתוח
אבל הרבה פעמים הגעתי מאוחר לעבודה ולא הייתי מסוגלת להשלים את 8 השעות שאני מחוייבת בהם
מאחר והיד לא עובדת כמו שצריך
בינתיים קיבלתי דיווח מההנהלה
שיש לי מינוס של 77 שעות שאני צריכה להשלים ואני לא מסוגלת
מה אני יכולה לעשות כדי לקבל
תשלום על 77 הימים שלא דיווחתי שאכן לא נשארתי בגלל הבעיה ביד מן הסתם פחדתי שיפטרו אותי אם יוודע הבעיה הזו
או מה אני יכולה לעשות כי שלהבא
לא אשלם עבור ימים אלה
אני במעקב רפואי בשלב זה
תודה
כעקרון את יכולה לבקש מהנהלה להמיר לך את ימי המחלה לימי חופש וכך תוכלי לקבל עבורם כסף.
מעבר לזה נראה כי הפגיעות שלך מקורם בעבודה והייתי מציע להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי על מנת שיפצה אותך על הימים שאת לא עובדת בגין בכתפיים בצוואר ובידיים.
בכבוד רב ובברכה,
רונן גביש, עו"ד
מומחה בתחום נזיקי הגוף וביטוח לאומי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
77 ימים שאני במינוס הם ע"ח ימי חופש כאשר אני לא מצהירה על אותן שעות השעות יורדות מימי החופש
כך שאני מתחילה השנה במינוס ימי חופש כל שעה נוספת של איחור או כל יום נוסף של חופש אני צוברת מינוס בימי חופש, איני מסוגלת להשלים 77 שעות פלוס בגלל מצבי כפי שהסברתי לך
האם התכוונת שאלך להנהלה ואבקש שיורידו לי את 77 השעות מתוך ימי המחלה שיש לי שהם מעל 3000 שעות?
ואיך אני מצהירה שבימים אלו לא תיפקדתי ולכן שעות אלו ביזבזו לי את ימי החופש
תודה על תשובתך המהירה
יש לי דוחות חודשיים של כל השנתיים
ויש לי רשימת ביקורים אצל רופאים וכן תרופות שאני מקבלת האם זה מספיק כדי להגיש לביטוח לאומי והאם ניתן לדרוש שנתיים אחורה
האם אני יכולה להיות מוכרת דרך ביטוח לאומי שכל פעם שאני עובדת פחות יוכרו על ידי המוסד כ"מחלת עבודה"
יש לי אישורים של בעיות עצביות לאחר אי אם ג'י
יש לי אישורים של הסתידויות בכתף
וטיפולים שעברתי בתקופה זו
תודה תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר