שלום
הועדות הרפואיות התייחסו לבעיה שבגינה הגשתי את התביעה בצורה שגויה , אני סובל מסחרחורות תנוחתיות שנגרמות כתוצאה מתת לחץ דם תנוחתי.
בועדות הרפואיות השונות כולל ועדת ערר נבדקתי ע"י רופא א.א.ג למרות שהבאתי לועדה הראשונית מסמך מרופא א.א.ג שקובע מפורשות שהבעיה לא קשורה לתחום התמחות זה ולמרות שאני בטיפול קרדיולוגי כבר למעלה משנה.
ברצוני לדעת האם זו עילה מספקת לפתוח דיון מחדש בטענה שהועדה לא התייחסה למידע רלוונטי שהוצג לה וכך בעצם פגעה בהליך הרפואי שהתבצע?
מעבר לכך חשוב לי לדעת האם ניתן לבקש את חידוש הדיון באמצעות שליחת מכתב שיבהיר את העניין והאם יש לצרף למכתב מסמכים רפואיים או שאותם יש להציג רק בועדה?
בתודה מראש
ובברכת חג כשר ושמח
אביב
הוועדה הרפואית יושבת כגוף מעין שיפוטי, משמעות הדבר כי על הוועדה להתייחס גם באופן מקצועי לטענות שמועלות בפניה עם הטענה היא בתחום הקרדיולוגיה, אזי מחובתה דל הוועדה לאפשר לך להבדק על ידי קרדיולוג וזו עילה מספקת לערעור על החלטת הוועדה.
בכבוד רב,
רונן גביש, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר