נפגעתי בתאונת עבודה לפני שנתיים וחצי וביטוח לטומי מכיר בזה כתאונת עבודה נפגעתי בברך הייתה לי ועדה רפואית ונתנו לי 10אחוז זמני הגשתי ערעור ועדת ערעור פסקה לי 20אחוז זמני ל4 חודשים עד שאני יוזמן שוב עם בדיקות ותוצאות mri בינתיים עשיתי את הבדיקות כל רופא אורטופד שהלכתי אליו אמר שיש לי קרע במיניסקוס עשיתי mri ובוא היה רשום שיש לי צי'סטות ונוזלים הגעתי לרופא בביח' שבו אני מטופלת והרופא הסתכל בדיסק ולא התייחס למה שרשום בדף התוצאות הוא אמר שיש לי קרע במיניסקוס וקרע מלא ברצועה הקידמית הצולבת קרע בגידים ותהליך ניווני ונוזלים וצי'סטות ואני אמורה לעבור שתי ניתוחים ארטרוסקופיה ואחרי זה שיחזור acl גם לפי בדיקה ידנית הוא אומר שזה אותו דבר כמו שהוא ראה בדיסק איך יתכן שכל אחד טוען אחרת בקיצור הייתה לי עוד ועדה ונתתי להם את המסמכים ואת הדיסק והם ידונו בזה לא בפניי כי אחרי הועדה הם ביקשו את הדיסק ונתתי מה נראה לך -אני אתאר את מצבי הנוכחי אני סובלת מכאבים כרוניים בברך מאז התאונה והברך שלי נעולה אני לא יכולה לישר או לכופף אותה (זה גם צוין בבדיקה של הרופא בביח')אני מתקשה בעליית וירידת מדרגות אני מתהלכת בצליעה ומתקשה לקום מישיבה ממושכת ברצוני לדעת האם יש סיכוי לאחוזי צמיתה ומה הם לפי החוק אחוזי נכות לקרע במיניסקוס וברצועה.תודה
אתי שלום, באתר זה ניתן ייעוץ משפטי ולא יעוץ רפואי ועל כן אין אני יכולה לקבוע מה שיעור הנכות שתקבע הוועדה הרפואית.
מדבריי אני מבינה כי נכותך כרגע זמנית והוועדה הרפואית טרם הזמינה אותך לועדה רפואית לקבוע מה שיעור נכות הצמיתה שיש לך שעל פניו בהתאם לממצאים שפרסת בפנינו נראה כי נותרת עם נכות צמיתה לאור הגבלות בתנועת הרגל.
ישנה חשיבות רבה לקביעת המוסד לביטוח הלאומי אם זו תאונת עבודה שהינה גם תאונת דרכים ועל כן רצוי להיוועץ עם עורך דין בנושא ולדאוג לייצוג עורך דין בוועדה.
נשמח לענות על שאלות נוספות.
בכבוד רב
ובברכת חג פסח שמח
יעל אמר, עו"ד
ארגמן את אמר- משרד עורכי דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
ראשית אינני רופא, אולם לפי המתואר יכול בהחלט להיות כי נגרמה לך נכות לצמיתות אחוזי הנכות בגין קרע במניסקוס מתחילים מ 10% נכות לצמיתות.
בכבוד רב,
רונן גביש, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר