לפני חצי שנה תקפו אותי אנשים שברו לי את כל העצמות בגוף ובעיקר בפנים התאשפזתי באותה תקופה שבועים עם שני ניתוחים לתיקון שברים בפנים ואחרי בחודשים עברתי עוד ניתוח והניתוח האחרון עשיתי לפני חודש בערך אז קיצור עד היום כבר יותר מחצי שנה אני בימי מחלה ואשפוזים ואפילו יש לי עוד ניתוח אחד אז ככה אין לי הכנסות עד היום וגם לא יכול לעבוד אני הגשתי תביעה נגד האנשים האלה ועד היום זה בטיפול משטרתי אז פניתי לביטוח לאומי שיעזור לי הגשתי בקשה לנפגעי תאונה לא אישרו לי בטענה שזה בגלל שזה ענין משטרתי רק אחרי שיגמר הם ישקלו את זה והגשתי גם להבטחת הכנסה לא אישרו לי בגלל שיש לי אוטו על שמי במצב כזה מה אני צריך לעשות יש איזה בקשה כל שהיא שצריך לעשות שיהיה לפכות קצת הכנסה אם מי שיכול לעזור אז תודה מראש
או להעביר בעלות לקרוב משפחה מבלי שתוכל להשתמש ברכב,אפשרות נוספת היא להגיש בקשה לקביעת נכות
זמנית או קבועה באם אתה נמצא במצב של אי כושר,עיין באתר המל"ל על נכות כללית יש הסברים כיצד לפעול
בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר