אני נהג אוטובוס. איסוף שהיה צריך לאסוף אותי הגיע באיחור של 15 דקות. לשאלתי את נהג האיסוף מדוע אחר השיב לי תשובה סתמית. כתוצאה מהאיחור שונה סידור העבודה שלי. בהמשך קבלתי נסיעה עם ילדים במהלך הנסיעה החלו הילדים להשתולל באוטובוס ולא כיוונו אותי במסלול הנסיעה.
בתום הנסיעה הלכתי הביתה כעבור כמה זמן חשתי לא טוב ירדתי למחלקת תאונות עבודה . שם נמדד לי לחץ דם גבוהה מאד דבר שאינו רגיל אצלי. קבלתי מספר ימי מנוחה המשכתי במעקב קרדיולוגי ולחץ דם והכל כעת תקין.
אני בן 60 .
זומנתי למסור עדות בביטוח הלאומי.
ביטוח לאומי לא הכיר בארוע כתאונת עבודה.
האם יש סבירות שבית דין לעבודה יכיר בארוע כתאונת עבודה?
חסרים פרטים חשובים: האם סבלת בעבר או אתה סובל כעת ממחלות כלשהן? - האם היו מקרים דומים בעבר?- האם אתה נוטל תרופות כלשהן? ... - לפי שאלתך, עקב הלחץ הרב שבו היית נתון, חלה עלייה פתאומית בלחץ הדם ולאחר מנוחה הכל שב לקדמותו - כך לפי דבריך. בטפס ההודעה על פגיעה בעבודה מילאת את נסיבות הפגיעה- מה כתבת שם? - בקיצור, יש לקבל תמונה שלמה ואז להחליט אם יש סיכוי בביה"ד האזורי לעבודה.
גמר חתימה טובה,
עו"ד שי אשכנזי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר