שלום לכולם
אני בן 26 עובד כמלגזן במפעל שמייצר קרטונים בתאריך 16/5 בשעה 9:00 בבוקר תוך כדי הוצאת משטח ממקום אחסנה מתברר שיש צינור גומי שנתפס אל המשטח ובגרשונים של המלגזה(בשניים) ותוך כדי רציתי להרים את השניים של המלגזה למעלה נמתח הצינור חזק מאוד והשתחרר כלפי הפנים שלי והנהג של המשאית צעק תזהר הרמתי את היד כלפי הפניים שלי הצינור בגע לי במרפק שלחו אותי לבית חולים לא היה ממצאים שמעידים על שבר שוחררתי מהבית חולי ומתאירך 16/5 ועד5/8/10 ישלי תעודה מחלה מהאורתופד עשיתי מיפוי עצמות והתותצאה היתה (נצפתה קליטה מוגברת קלה לא אחידה במרפק שמאל לא ניצפו ממצאים פתולוגים נוספים בעצמות _שינוי טראומי קל במרפק CONTUSION )במרפק שקיבלתי את הפגיעה בו האם זה צריך להגיש לביטוח לאומי על מנת לקבל דרגת נכות או שלא צריך להתאמץ יותר ולהסתפק בימי המחלה ששלמו לי אני מבקש את עזרתכם והדרכתכם
תודה מקרב לב
משה שלום,
בהחלט יש מקום להגיש תביעה כנגד המוסד לביטוח לאומי גם אם לא נותרה נכות וזאת משני טעמים:
הטעם הראשון בכדי לקבל את דמי הפגיעה.
הטעם השני אולי בעתיד תחול החמרה במצבך בגין הפגיעה ואז תזקק לקצבת נכות מהמוסד לביטוח לאומי.
בכבוד רב,
רונן גביש, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר