שלום!
משנת 2005 אני מקבלת מזונות דרך הביטו ח לאומי לפני חצי שנה התחלתי לעבוד ואני אמורה לקבל רק הפרשים ,
לאחר התערבות מצד הגרוש ואחרי שהגיש להם כמה מסמכים כוזבים בלי לבדוק מולי החליטו הביטוח לאומי שיש לי חוב מולם של כ28 אלף שח בלי לפרט מדוע ולמה פשוט יש לי חוב וכמובן שאחרי שאגיש מסמכים שהם דורשים אולי יש מקום לניכויי מהחוב. על כל פנים יצא ש3 חודשים לא קיבלתי מהמל"ל מזונות גם לא הפרשים לאחר בדיקה שלהם החליטו כי מגיע לי 1300 שח הפרשים כל חודש ומזה מנכים 130 שח מהחוב עד הבירור הסופי ..כשפניתי אליהם בשאלה כי מגיע לי מהם רטרו עבור שלושת החודשים שבהם לא קיבלתי נמסר לי כי החודש אני אקבל 1170 לאחר קיזוז מהחוב ואת החודשיים רטרו הם לא נותנים לי כי הם מורידים את זה מהחוב.
האם עד לבירור כל אימות אם יש חוב בכלל או אין ועד לאחר כל המצאת המסמכים מותר להם לקחת את כל הקיצבה ולשים אותה בחום ? האם ע"פ החוק הם אמורים לשלם את המזונות ולנכות מהם רק אחוז מסויים לחוב? למה אני אמורה להפסיד את החודשיים אחרונית? אני צריכה לקבל רטרו או באמת לא?
תודה
דרך ההוצל"פ כי כאשר גובים מזונות דרך ביטוח לאומי הקצבה נזילה ותלויה בגובה שכרך וגביה במסגרת ההוצל"פ לא תפגע ע"י שכרך,יתכן ויש טרטור אך
הגבייה לא פחות יעילה,כרגע לצערי את
נתונה לחסדי מחלקת מזונות,
בכדי לבדוק את מצבך לאשורו פני למנהל/ת מחלקת מזונות בגדול גם באם את חייבת אפשרי לבקש גבייה
יותר מבוקרת שלא תגרום לך נזק לפרנסת משפחתך.בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר