שלום רב!!!
תמצית המקרה-- בתאריך 14/07/03 רכשתי מונית ופתחתי תיק במע"מ באיזור מגוריי בצפון והכוונה שלי היתה לעבור לגור באילת. עברתי לאילת במיידי ושם חיפשתי רואה חשבון שינהל את ספריי בתור נהג מונית עצמאי. לאחר שמצאתי רואה חשבון באילת בתאריך 14/08/03, אמרתי לו שיפתח לי תיק במס הכנסה באילת + תיק עצמאי במל"ל ושיעביר את התיק במע"מ לאילת. יש לי מסמך ממנו שרשום בו מתיי הייתי אצלו לראשונה +פרטים אישיים שלי ומתיי פניתי למשרד הפנים באילת ו איזה שכר הוא ייקח ממני לחודש. באותו הזמן חתמתי לו על המסמכים לפתיחת תיק במס הכנסה + ביטוח לאומי. לאחר 3 שבועות קרתה לי תאונת דרכים קשה. דיווחתי מיד לרואה חשבון שלי על קרות התאונה ולאחר מכן הגשתי תביעה מהמל"ל לפגיעה בעבודה. לאחר זמן מה נענתי בשלילה מהמל"ל בטענה שבזמן התאונה לא הייתי רשום אצלם בתור עצמאי. באותה תקופה הייתה שביתה כללית במשק במשך 3 חודשים ועד שקיבלתי תשובה מהמל"ל כבר לא הייתי גר באילת מאחר ולא יכולתי לעמוד בחובות שבצטברו לי באילת חזרתי לצפון להתגורר בבית הוריי ואגב מצב משפחתי דאז היה נשוי+2 ילדים הגדול 4 והקטנה תינוקת בת חצי שנה. כל החומר שלי היה אצל הרואה חשבון ומאחר והיה לי חוב אצלו הוא לא נתן לי את התיק שלי. לקחתי עורך דין וניסיתי לתבוע את המל"ל שיכירו לי בתאונת הדרכים כתאונת עבודה, כמובן שזה לא צלח מאחר והם טעה=נו שלא עשיתי את המוטל עליי כדיי להרשם המל"ל בתור עצמאי. היום יש לי את המסמך הנ"ל והפלא ופלא הרואה חשבון ניסה לטשטש את התאריך שהייתי אצלו מ 14/08/03 ל- 14/09/03 כלומר הייתי אצלו לאחר התאונה וכביכול ביקשתי להרשם לאחר התאונה וזה מסמך שרואים בוודאות את השינויי שהוא עשה בו. שאלתי היא כזאת התאונה הייתה ב 09/03 בשנת 2006 בערך תבעתי את המל"ל ונטען שם שלא עשיתי את המוטל עליי, האם זה שפניתי לרואה חשבון שיפתח לי תיק במל"ל 3 שבועות לפני התאונה ויש בידי את המסמך שמראה את התאריך המקורי שפניתי אליו למרות שהוא ניסה לזייף את התאריך וגם שעוד מעט יעברו 7 שנים יש לי עילה לנסות לתבוע את המל"ל שיכירו בתאונה בתאונת עבודה? עליי לציין שיש לי 100% נכות אי כושר יציבה ו 75% נכות רפואית יציבה. בתודה מראש.
ביטוח לאומי הכיר בך למרות הכל בנכות כללית לראיה האחוזים שקבלת,
מעבר לכך יהיה עליך לתבוע את רו"ח שלך,במידה ותוכיח את אשמתו אזי יתכן תוכל להמשיך לתבוע את המל"ל.
בינתיים רק בריאות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר