שמי ש. בת 42 מזה 9 חודשים באובדן כושר עקב שבר בתבור שהתרחב לכיב בפי הטבעת ,9 חודשים אני בברור וטיפולים שונים כגון ביו פידבק ,זריקות ,בדיקות פולשניות בבתי חולים שכל בדיקה פרוצדורה רפואית ארוכה עם המתנה לתור ,נשלחתי למספר מומחים בבתי חולים ומרפאות חצוניות ,כל יום משהו אחר וכל תשובה של בדיקה גוררת עוד בדיקה ,הוגשה תביעה לאובדן כושר עבודה ,התביעה נשלחה 10 פעמים לחברת בטח,סוכן שהיה אמור לטפל בבעיה שלי לא טיפל אני יצרתי קשר מול חברת הביטוח מסמכים נשלחו מספר פעמים לפני חודש פסלו את התביעה כי בחודשים האחרונים עקב בירור מקיף הוחלט שרופא משפחה יתן חופשה מחלה ,פניתי לרופא כירוג הוא לא הסכים לחתום העביר לרופא מחוזי ,סוכן חדש שמטפל בתיק טען שהם רוצים שרופא יכתוב מהם המגבלות שבגללם אני לא עובדת ,אני לא עובדת מכאבים קשים שבגלל שיש לי בעיה מאד מורכבת צריך לעשות 2 ניתוחים הכירוג לא מוכן לטפל בי כי לטענתו הבעיה שלי מורכבת ,כמו כן נטען שבגלל שרופאת משפחה נתנה חופש מחלה זה לא כביל ,יש לציין שבהלך כל התקופה אף אחד לא שלח אותי למעט חברת ביטוח בה עשיתי ביטוח לבנות שלי שהם ביקשו שאגש לרופאה תעסוקתית ,אבל רופאה תעסוקתית סירבה לכתוב מכתב בטענה שהיא לא מכירה אותי ,כמו כן הבוס שלי במקום העבודה מבקש אם אני רוצה לחזור לכמה שעות עד שתפטר הבעיה אני מריכה להביא אישוא שאני כשירה לעבודה ,
אני שואלת 9 חודשים לא קיבלתי שקל למעט ימי מחלה ,פוסלים את התביעה ,מבקשים ממני מכתב על מיגבלות רפואיות שמבחינתי =אי אפשרות לעבוד מה עלי לעשות בתודה המיואשת.
שלום רב,
מדברייך עולה שאת לא עובדת מזה זמן רב. האם שקלת לפנות לביטוח לאומי בתביעת נכות כללית? - זוהי אפשרות.
מעבר לכך, יש לציין כי מהשתלשלות העניינים עולה כי חסרה יד מקצועית מכוונת- מומלץ כי תפני לייעוץ מקצועי.
בהצלחה,
שי אשכנזי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר