לחיים שלום רב!
בהמשך לתגובתך: צדקת בדיוק כל מה שכתבת לגבי התנהגות אבי בבדיקות שנערכו לו. אולם א) שאלתי
הבודקת סירבה שאגיש עזרה לאבי
במהלך הבדיקות, דבר שגרם לו להרגיש פיזית רע מאוד(וגם נפשית)). האם מותר להם לסרב לבקשת אבי לעזור לו לדוגמא לקום מכיסאו? כי מאוד קשה לו לקום, לשבת ובכלל לתפקד? ובעצם לדעתי כל החוות דעת שצירפתי הכוללות שבר באגן, צילומי ם מטיפולים בחדר מיון עקב נפילותיו החוזרות ונישנות(על נפילות הם נתנו לו 0.5 נקודות הכיצד? ע"ס מה?), מה בדיוק חשוב לצרף למסמכים של וועדת הערר? ציינתי שיש לו תור לכירורגית כלי דם בתחילת אוקטובר. האם חוות דעת מהם שהוא אינו מסוגל להפעיל את רגליו ובקושי רב מתהלך יכול לעזור? ולדעתי זיכרונו של אבי יורד מיום ליום וזה שהוא זקוק להשגחה אין ספק גם מצד כל הרופאים והם נתנו לו אפס בניקוד לגבי השגחה שזה מגוחך
אימי מקבלת סיעוד חלקי, ומשהו שהיה אצלם בביקור מטעם ביטוח לאומי, טען שאם אבי הולך בתשלום למרכז יום לקשיש על חשבונו ואני הסברתי כי אמי הולכת פעמיים בשבוע כי אינה מסוגלת לבשל לא לה ולא לאבי וכי הוא זקוק להשגחה, תמיד הוא נופל כשהוא לבד בבית, אז הוא לא יקבל סיעוד בגלל שגם אותו לוקחים מהבית למרכז יום לקשיש פעמיים בשבוע על חשבונו, האם זה לא אבסורד?סליחה על כל השאלות. ההקדמה שהובהרה לי על ידך ידועה לי, אך אבי התנהג כחייל בקרב, ואני מנסה להסביר לו על כך כל פעם מחדש. הייתי רוצה תשובה לגבי שאלתי האם מהמל"ל רשאים לסרב לאבי שאעזור לו בבדיקה שהם עושים לו. ואם יש דברים נוספים שעלי להגיש בוועדת הערר, אולי מכתבים ממוחים-פרופ' בתחומים שונים? כי נראה לי שהחוות דעת מהאורטופד, ומרופאת המשפחה לא עזרו. אם אבי לא היה זקוק לעזרה לא הייתי מתעקשת, ולכן אני לא מרימה ידיים.
כל השנים הוא עבד 12 שעות יום יום בבי"ח, עשה צבא סדיר במדינה, שילם כל מה שצריך וכעת המדינה אינה מוכנה לעזור לו?
מודה לך מראש ומבטיחה לעדכן בבוא העת.
חג שמח משרית.
להצלחת הערעור,במקביל ללא קשר אני מציע לכם לפנות לחברת כ"א שקשורה לביטוח לאומי ולבקש מהם סיוע על חשבון העתיד זה די מקובל לעשות זאת תוך הבטחה שתמשיכו איתם את הטיפול באב,החשוב ביותר לא לוותר בסוף תצליחו לשכנע.
בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר