ב21\9 נפלתי בזמן העבודה כשעליתי לאוטובוס בו עבדתי ,אני ממש מקצר הייתי לפני התאונה איש בריא בגוף ובנפש והיום אני שבר כלי , מכל הבחינות בכל אני מאשים את המעביד שלי וביטוח לאומי המוסד השם שלהם ממש מתאים להם המוסד הם מתנהגים אל כלל ישראל כמו לנחקרים שקרנים ורמאים גם לאחר שהם מכירים בתאונות ושולחים טופס הכרה בתאונה רק שהם כותבים מה שהם רוצים גם בתקצירי הוועדות אם אדם לא שם לב למה הפקידה רושמת דבר אחר ממה שאתה מדבר , כך היה לי לפני שחודש ויותר זומנתי לחוות דעת מומחה עור במלל ירושלים יש צורך לציין שחודש לפני הייתי בחוות דעת מומחה בפ"ת פרופ שבדק ונתן חוותדעת שגם אני וגם המלל ערערנו ,
טירטרו אותי לירושלים וכשהיגעתי לשם אמרה לי הפקידה שיש לי וועדת ערער ושלושה רופאים ואז החל וויכוח שאני לא זומנתי לוועה כי אם לחוות דעת מומחה הויכוח הגיע לטונים גבוהים לא כל שכן ששני הפרופ הסכימו שיש לי חוות דעת ולא ועדה ,לבסוף הסימו המלל והפרופ אברהם זלוטוגורסקי המומחה לעור לתת חוות דעת מומחה ,הוא בדק אותי ב15\9וגם שם כתבה הפקידה הפוך ממה שאני ציינתי ולא הסכמתי לחתום רק לאחר שייקבלו את הטפס שלי לתיק ככה חולפת שנה שלמה של הטרדות טלפוניות יום יום בדיקות וועדות ומושכים אותי באף ומתעללים בי במתן אישורים של פגיע ברך ואני פגוע נפש כל זאת בגלל המעביד והביטוח הלאומי אני משלם לביטוח הלאומי כבר 45 שנה ולא קרה דבר אבל שיש לי זכויות של נפגע הם משלמים עם היד רועדת ונותנים לי לבקש את זכויותי כמו קבצן העומד בפתח אם הייתי שאגיע למצב זה הייתי בורח ממדינה זו לפני 40 שנה אני ממש מתבייש במצב שנקלעתי אליו בגלל גופים אלה שכל עוד אתה הכספומט שלהם שאפשר למצוץ ממך אתה 10 שאתה צריך לקבל מהם???? אתה 0 בואו נשמע מי מהקוראים יכול לעזור העיצה ששוה זהב אבל לא משלמים עליה !
שלום רב,
מסיפורך עולה כי עברת סבל רב בטיפול מול הביטוח הלאומי והוועדות. אי לכך, מומלץ שתפנה לעו"ד שייצג אותך מולם - אין עיצת קסם אחת - זוהי התנהלות נכונה לכל אורך הדרך מול הביטוח הלאומי - התנהלות נכונה תבטיח זכויותיך לעתיד, כפי שמגיע לך.
בהצלחה,
שי אשכנזי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר