שלום ! יש שאלה שכל אחד אומר לי משו אחר תעשו לי סדר בדברים אני נפגעתי בעבודה בגיל 16 וכיום אני בן 19 ויש לי 72 אחוז נכות צמיתה (כולל תקנה 15) שאלתי היא לפי מה מחושבת גמלת הנכות כי בספר של ביטוח לאומי העדכני ביותר של 2010 רשום בפירוש שקטין שנפגע בעבודה תשולם לו קצבה חודשית במלואת לו 18 שנים לפי 80 אחוז מהשכר הממוצע במשק ובמלואת לו 21 תשוב ותוגדל לו לפי השכר הממוצע המלא כלומר לפי הבנתי אם השכר הממוצע במשק עומד על 8100 נגיד אז מגיע 80 *8100 /100ואז מתוך זה 72 מתוך מה שיצא מהככפלה כלומר לצורך העניין עד גיל 21 קצבה של 5000 שקל ומגיל 21 הכפלה של אחוזי הנכות ב8100 ולחלק ב100 שזה יוצא נניח 6000 שקל האם אני צודק?הם רוצים לשלם לי על בסיס רבע שנתי ניסיתי להראות להם מה שרשום בחוברת אבל הם מתחמקים תענו לי אני צודק מה עלי לעשות הרי זה רשום שחור על גבי לבן?תודה
אני מניח שיש תתי סעיפים שאינם חשופים לציבור וראוי שעו"ד יבחון זאת מול מחלקת הנכות ובמידה וימצא לנכון
יגיש תביעה,תוכל להסתייע בלשכת עו"ד בפרוייקט שכר מצווה תמורת אגרה פעוטה.בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר