שלום, ב20.9 המעסיק שלי הודיע לי על פיטורים ונתן לי חופשה בתשלום עד ה25.10.2010. בתאריך ה26.10 כבר ניצבתי בלישכת התעסוקה והגשתי לביטוח לאומי את כל הטפסים. קיבלתי מכתב ראשון מביטוח לאומי שאומר שנמצאתי זכאית לדמי אבטלה לפי הפירוט הבא: עד סוף 2010 שולמו לך דמי אבטלה בעד 0 ימים מתוך 125 ימים מירביים בשנת האבטלה המתחילה ב 01/10/2010 ומסתיימת ב 30/9/2011. הורידו לי 5 ימים על חודש אוקטובר - הבנתי שזה ע"פ חוק. מה שלא ברור לי זה המכתב השני שקיבלתי שבו רשום כי אכן התביעה לדמי אבטלה אושרה אך יחד עם זאת אנו נאלצים לצערנו לשלול את זכאותך לדמי אבטלה מ26/10/2010 ועד 31/10/2010 הואיל ובתקופה זו קיבלת תשלום ממעסיקך המהווה פיצוי בשל אי מתן הודעה במועד על פיטורייך.
למה שלחו לי את המכתב הזה ומה זה אומר? הרי הגשתי להם את המכתב פיטורים שרשום שם שאני מפוטרת החל מה 25.10 אז למה הם רושמים שקיבלתי את הימים עד סוף אוקטובר מהמעסיק??
מחכה לתשובה כדי לדעת לאן לפנות בנושא. תודה
ותהי זכאית לדמי אבטלה מ-1/11/10
ל-125 יום לפי הבנתי באם לא יציבו אותך לעבודה מתאימה.בהצלחה.
1. איך אני סופרת 125 ימים לפי 5 ימים כל חודש או 6 ימים כולל שישי.? אני חותמת בללשכה כל יום שלישי
2. היות ומורידים לי 5 ימים אני אהיה זכאית לקבל תשלופ של 120 יום?
תנצלי את מלוא 125 הימים,אינך מקבלת עונש רק מנצלת אותם בסוף התקופה.בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר