חיים שלום ותודה רבה על התגובה
ברשותך רציתי לחדד מעט את שאלתי
במידה ואלמד מקצוע על חשבון המל"ל ואז אפרוש חלילה באמצע (סובלת מהתקפי חרדה קיצוניים שאינם מאוזנים) או שאצלח את הקורס, ואעבוד או שלא, האם המל"ל יחייב אותי בהוצאות הלימודים מכיוון ש"לא סיפקתי את הסחורה" והתמדתי בעבודה?
שאלה שנייה ואחרונה - במידה ואשתכר מעל לממוצע ולא אהיה זכאית עוד לקצבה וחלילה שוב יתקפו אותי התקפי החרדה ואפוטר או אתפטר, האם כדי לקבל את הקצבה אצטרך לעבור שוב ועדות? האם עצם העובדה שניסיתי לעבוד יעמוד לי לרועץ?
הנכות אותה קיבלתי ואי הכושר הם לצמיתות !
הגשתי בקשה ללא עו"ד ונדחיתי, גייסתי משאבים ושכרתי עו"ד וקיבלתי את הנ"ל לאחר הוצאת נשמתי
אני כולי מבועתת מהאפשרות שחלילה משהו ממה שציינתי יקרה ואז יגידו לי במל"ל "אי אפשר לתת לך קצבה או אי כושר כי את לא יציבה " או "אם כבר עבדת סימן שיש בך את היכולת , תעשי שוב מאמץ ותחזרי לעבוד"
הנכות ממנה אני סובלת הינה נפשית, ומספיק מצב לחץ אחד כדי שאקרוס שוב, פוטרתי מהמון מקומות עבודה בעבר,
בקיצור לאחר כל מה שציינתי, האם להוריד ראש כדי שהמל"ל ישכח שאני קיימת ולהמשיך לקבל קצבה? או כן ללמוד מקצוע בשיקום, לנסות לעבוד ואז אם חלילה לא אצליח להתמיד בעבודה לפחות ראו שניסיתי?
עברתי השפלות קשות בועדה ואני מבועתת מהאפשרות לעבור זאת שוב
אני סומכת על אמינות ומהימנות העצות שלך ולכן כ"כ חשוב לי שתייעץ לי ותאמר לי האם ביטוח לאומי אכן מחפש תחת הפנס את אלה שברוב חוצפתם קיבלו קצבה לאחר ערעורים, ניסו להראות כושר עבודה, נכשלו, ואז מל"ל מחכה להם מעבר לפינה?
תודה רבה וסליחה על האורך
לא קונס נכים על מחלתם.2.מי הכניס לך השטויות האלה לראש את מנסה לא
מצליחה או בגלל בעיות פסיכאטריות את
פורשת כלומר את חוזרת להיות זכאית מחדש לקצבה,עצם עבודתך לא יעמוד לך לרועץ באם הינך נכה.
אני ממליץ למרות הקשיים והפחדים לנסות רק טוב יכול לצאת לך מזה.
מקווה שסייעתי.בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר